• Goedkoop
  • Service
  • Vakkennis
  • Snelle levering
  • Zeer ruim assortiment
  • Goedkoop
  • Service
  • Vakkennis
  • Snelle levering
  • Zeer ruim assortiment

Prijs op aanvraag ATAG KA8074K3C Wijnklimaatkast

Productnr.: 1583

Op voorraad * Gezien de huidige marktontwikkelingen is afwijking mogelijk. Wilt u zekerheid bel / app 06-13988068

Beschrijving

TECHNOLOGIE ONTMOET TRADITIE

De ATAG KA8074K3C Wijnklimaatkast biedt onderdak aan een grote wijncollectie tot 189 flessen in uitgekiende houten schappen.


Met drie individueel regelbare temperatuurzones, zuivere koolstofgefilterde lucht en absoluut trillingsvrije schappen krijgt elke wijn de perfecte rust. Bovendien wordt de luchtvochtigheid minutieus gereguleerd en houdt het speciale schadelijk UV-licht buiten de deur.

De perfecte wijnkelder staat voortaan boven de grond.


DOORDACHTE HOUTEN SCHAPPEN

Pak direct de fles die je zoekt op de volledig uitschuifbare schappen en serveer-trays. De fraaie houten onderdelen zijn volledig flexibel in te delen.


RUIMTE TOT 189 FLESSEN

Bewaar zelfs een grote collectie op de ruime schappen. Je kunt tot maar liefst 189 flessen bewaren afhankelijk van de indeling.


DRIE TEMPERATUUR-ZONES

Bewaar elke wijn op de ideale temperatuur. De drie zones zijn individueel instelbaar en helemaal van elkaar gescheiden.


EIGEN SFEER EN LICHTKLEUR

Stem de ATAG Wijnklimaatkast helemaal af op je interieur met de instelbare verlichting.


VIVINO EN LABEL-SCANNER

Beheer je collectie en ontdek het verhaal achter de wijn met de ingebouwde scanner en Vivino database-informatie.


BESCHERMD TEGEN UV-LICHT

Wijn gedijt in het donker. Bewaar je waardevolle collectie achter UV-werend glas.

VRIJ VAN VIBRATIES

Laat wijn ook echt rusten. Koeling en ventilatie zijn vrij van trillingen door demping op bewegende delen en koelcompressor.

IDEALE CONDITIES

Creëer de condities van een eeuwenoude wijnkelder. Of zelfs beter. Luchtkwaliteit en vochtigheid worden 24/7 op de juiste waarden gehouden.


De ATAG wijnklimaatkast wordt compleet geleverd en geïnstalleerd. We zorgen ervoor dat je aanwinst op de plek komt te staan die je in gedachte hebt.

€6.999,00

Binnenkort leverbaar!


Na je bestelling neemt onze partner Eijgenhuijsen binnen 48 uur contact met je op om een passend moment te kiezen voor installatie.

Enkele dagen na de installatie ontvang je een welkomst geschenk en een uitnodiging voor een gratis wijnproeverij bij jou thuis voor jou en maximaal twaalf vrienden.Ben jij inmiddels in het bezit van onze ATAG wijnklimaatkast? Meld je dan hier aan voor een gratis wijnproeverij (twv 350,- EUR) door één van de sommeliers van DareWines.

Over Dare Wines
De sterrensommeliers van Dare Wines zijn onderscheiden met internationale awards, waaronder ‘Meest talentvolle sommelier van Nederland’ en ‘Beste gastheer van Europa’. Op inspirerende en begrijpelijke wijze delen ze hun enorme hoeveelheid wijnkennis, of je nu een beginnende of gevorderde wijnproever bent.

Kijk voor meer informatie op darewines.nl


De ATAG Wijnklimaatkast is bekroond met de prestigieuze iF Gold Design Award 2021. De iF Product Design Award werd in 1954 geïntroduceerd en wordt jaarlijks uitgereikt door het iF International Forum Design. De prijs, die meerdere disciplines omvat, heeft elk jaar meer dan 5.500 inzendingen uit ongeveer 59 landen. In 2021 zijn er 75 prijswinnaars bekroond met een award. Het juryrapport voor de ATAG Wijnklimaatkast luidt als volgt: “Deze prachtige wijnkast is een voortreffelijk staaltje vakmanschap. Een ervaring voor ware wijnliefhebbers. Over elk detail is nagedacht; van de kwaliteit van de wijnkast en de accessoires tot het hightech scannen van wijnetiketten, het catalogiseren van de wijnen tot het uiteindelijke decanteren en serveren.”


Dit artikel is uitsluitend telefonisch te bestellen!

06-13988068


Prijs op aanvraag