• Goedkoop
  • Service
  • Vakkennis
  • Snelle levering
  • Zeer ruim assortiment
  • Goedkoop
  • Service
  • Vakkennis
  • Snelle levering
  • Zeer ruim assortiment

Over ons:

Witgoed Koopjes Brabant is gestart op 01-06-2016.

We begonnen klein in een loods echter ging de "mond tot mond "reclame snel rond, dit resulteerde in een opening van onze winkel in mei 2018.

Vele mensen leerden ons kennen omdat wij WEL garantie en service verleenden op gebruikt witgoed. Ook inbouwen van producten was niet vreemd voor ons. Dit doen we nog altijd met veel passie en toewijding. Steeds meer klanten wilden ook nieuw betaalbaar witgoed. Hier hebben we nu ook een prachtig en zeer ruim aanbod in. We blijven elke dag het beste uit ons zelf halen met maar 1 doel: Jij moet tevreden zijn !

Inmiddels zijn we ook een serieuze speler op bv Bol.com

Witgoed met een tracker geven de mogelijkheid om mensen gratis machines te leveren en laten betalen voor uitsluitend het gebruik. Kortom Witgoed Koopjes Brabant zit nooit stil en blijft innoveren!

Kroon op ons werk is dat we in juni 2019 ook ondernemer van de maand zijn geworden in Etten-Leur: zie onderstaand bericht :

Bert Mannien‎ van Witgoed Koopjes Brabant is ondernemer van de maand geworden en wij gingen bij hem langs met een bos bloemen.

Nog maar drie jaar geleden startte Bert Mannien met zijn witgoed business. Eerst vanuit een locatie aan de Voorsteven en nu inmiddels al ruim een jaar vanuit de Wilhelminalaan 8. Naast de verkoop van alle merken witgoed is er ook een zeer groot aanbod van tweedehands witgoed. Ook hierop zit garantie en het witgoed kan ook thuisbezorgd worden en door een eigen inbouwspecialist geïnstalleerd worden. Bert benadrukt dat alle producten veilig en correct aangesloten worden.

Klanten tevreden stellen

Vanaf het begin van zijn onderneming wil Bert zijn klanten tevreden stellen. Niet alleen door leuke acties en klantvriendelijke betalingsregelingen, maar vooral door te luisteren naar zijn klanten. Witgoed Koopjes Brabant onderscheidt zich van bijvoorbeeld de grote ketens door goede parate kennis van de producten zonder dat er een collega bij gevraagd moet worden.

Bert heeft een aantal jaren zonder werk gezeten en geleefd van een klein inkomen. Hij weet als geen ander hoe moeilijk het financieel kan zijn om rond te komen, dus kiest hij ervoor om niet op een dure A locatie te zitten en geen scala aan auto’s rond te hebben rijden, maar zijn witgoed voor al zijn klanten betaalbaar te houden. Ook weet de zakelijke markt hem steeds vaker te vinden voor betaalbaar professioneel witgoed. Zijn slogan: IEDEREEN GOED WITGOED.

“Heb je ook gebruikt witgoed?”

Een groot compliment vindt Bert het wanneer klanten in zijn winkel komen, bij het tweedehands witgoed staan te kijken en hem de vraag stellen of hij ook gebruikt witgoed te koop heeft. Ook het milieu heeft er baat bij het witgoed een extra ronde mee te laten gaan. De winkel is tevens een inzamelpunt van Wecycle. Al het witgoed wat ‘afgedankt’ is, gaat naar deze stichting en zij zorgen voor een milieuvriendelijke verwerking.

Witgoed Koopjes Brabant: Uw airco specialist

Witgoed Koopjes Brabant is in 2020 gestart met de verkoop en montage van volwaardige airco systemen.

Inmiddels hebben we een solide groep met erkende STEK monteurs.

Wachttijden zijn kort en het afwerkingsniveau is hoog

De prijzen zijn messcherp.

Het verbaasd ons hoeveel bedrijven zich erkend installateur noemen met een afwerking die absoluut niet aan onze standaard voldoet.

Ook treffen we vele installaties aan zonder de VERPLICHTE veiligheidsschakelaar.

U zet uw inboedel op het spel de verzekering keert NIET uit.

Kortom doe vertrouwd zaken en laat de specialist het doen, Witgoed Koopjes Brabant dus.