• Goedkoop
  • Service
  • Vakkennis
  • Snelle levering
  • Zeer ruim assortiment
  • Goedkoop
  • Service
  • Vakkennis
  • Snelle levering
  • Zeer ruim assortiment

Trots presenteren wij onze samen werking met Mijn Eigen Stroom.

Waarom deze keuze? Zeer ruime ervaring in montage zonnepanelen

Maximale Garantie op al je producten.

Vakkennis en een zeer aangenaam prijskaartje maakt deze samenwerking uiterst succesvol.

Snelle montage tijden, vaak binnen 1 week!

We werken met de modernste technieken zonder dat u daar de hoofdprijs voor betaald.

Alle werkzaamheden in eigen beheer, van verkoop tot montage tot bv het aanpassen van jouw groepen kast.

Witgoed Koopjes en Mijn Eigen Stroom, jouw partner voor zonnepanelen.

Btw teruggave? Ja natuurlijk! En deze service tot aanvraag regelen we geheel gratis voor je.

Kortom nergens geen omkijken naar.

Hoe gaat het in zijn werk?

Bel naar Witgoed Koopjes Brabant 06-13988068 of 076-8892782 of stuur een mailtje het formulier staat hieronder.

Je geeft je naam en adres gegevens door. Wij maken direct een kosteloze offerte afspraak.

Dit doen we op het moment dat het jou goed uitkomt.

We verkopen geen fabeltjes maar keiharde waarheid. Je weet precies waar je aan toe bent. Kleine lettertjes kennen wij niet

Na de offerte afspraak krijg je via je e mail een mooi overzicht van de kosten maar veel belangrijker, wat het systeem jou gaat opleveren.

Gezien de huidige energie prijzen is een overstap naar zonnepanelen al erg snel lonend.

Na de offerte bepaal jij of je akkoord gaat.

Bij akkoord maken we een montage afspraak zodat ook jij kunt beginnen met besparen. 

De voordelen van zonnepanelen

Zoals bij alles het geval is, bieden zonnepanelen zowel voor- als nadelen. Alleen als je voldoende weet over beide, kun je voor jezelf bepalen of je zonnepanelen wilt laten installeren op je dak. Eerst meer over de voordelen!

1. Geld en energie besparen met zonnepanelen

Eén van de belangrijkste voordelen van zonnepanelen is dat ze het mogelijk maken om heel wat geld te besparen. Een groot deel van de energie die je in je woning gebruikt, kun je rechtstreeks van de zon halen en daar hoef je niet voor te betalen. Veel mensen kiezen voor zonnepanelen omdat ze op die manier minder betalen voor hun energierekening. En dat is natuurlijk een interessant financieel voordeel.

2. Het klimaat een handje helpen

Een ander belangrijk voordeel van zonnepanelen is dat ze bijdragen aan een beter klimaat. Bij het omzetten van zonne-energie naar stroom komen geen broeikasgassen zoals CO₂ vrij. Dit is wel het geval bij traditionele (fossiele) brandstoffen zoals steenkool en aardgas. Dankzij zonnepanelen stoot je minder CO₂ uit en help je de aarde dus om gezond te blijven.

3. Je woning is meer waard

Zonnepanelen dragen ook bij aan waardevermeerdering van je woning. Als je zonnepanelen laat installeren, kun je je woning beter verkopen aangezien kopers gevoelig zijn voor de hoogte van het energieverbruik. Met zonnepanelen is je woning energieneutraler, daardoor zal de gemiddelde prijs van een woning met zonnepanelen hoger liggen.

4. Zonnepanelen vragen weinig onderhoud

Nog een goede reden om voor zonnepanelen te kiezen is dat je er weinig onderhoud aan hoeft te doen. Wanneer zonnepanelen schuin genoeg liggen, worden ze in principe door de regen vanzelf schoongespoeld. Zo niet, dan is een jaarlijkse schoonmaakbeurt vaak voldoende. Maar dat kun je natuurlijk ook door een professional laten doen.

5. Een duurzame investering

Ten slotte gaan zonnepanelen erg lang mee, waardoor je er dus een hele goede investering mee doet. De meeste modellen gaan zeker 25 jaar mee. De energie die jouw zonnepanelen opleveren en die je zelf niet verbruikt, kun je terugleveren aan jouw energieleverancier. Een win-winsituatie dus, waar je alleen maar financieel voordeel uit haalt.

De nadelen van zonnepanelen

1. Het type dak speelt een rol

Een belangrijk nadeel van zonnepanelen is dat je woning over het juiste type dak moet beschikken. Zo moet er ten minste 10 vierkante meter beschikbare oppervlakte op je dak vrij zijn. Ook moeten de panelen in de juiste richting geplaatst kunnen worden. De optimale hoek van de panelen is 35 tot 50 graden, wat niet bij ieder dak mogelijk is.

2. Niet iedereen vindt het mooi

Een mooi dak zal er door zonnepanelen meteen een stuk minder charmant of gezellig uitzien, vinden veel mensen. Natuurlijk kiezen steeds meer mensen desondanks voor zonnepanelen, waardoor het contrast met een vrij dak steeds minder zichtbaar wordt. Als je echter van de natuurlijke uitstraling van een mooi dak houdt, dan ben je misschien niet zo'n fan van blinkende, hypermoderne zonnepanelen.

3. Een heuse investering

Je moet bij de aankoop van zonnepanelen wel in één keer heel wat geld betalen. Hoewel die kosten zich in de loop van de eerste zes of zeven jaar terugverdienen, moet je het geld natuurlijk wel beschikbaar hebben op het moment dat je de panelen aankoopt.

4. Je hebt nog steeds een energieleverancier nodig

Houd er rekening mee dat je met zonnepanelen in de meeste gevallen niet voldoende energie kunt opwekken om je woning dag en nacht, het hele jaar door van stroom te voorzien. Een deel van je energiebehoefte is nog steeds afkomstig van het gewone net, zeker ‘s avonds en tijdens de wintermaanden. Hoe groot dat deel is, is afhankelijk van je stroomverbruik en het aantal panelen dat je hebt.

5. Een accu kost heel wat geld

Als je het overschot aan elektriciteit van jouw zonnepanelen - bijvoorbeeld op een zonnige dag wanneer je niet thuis bent - wilt opslaan voor toekomstig gebruik, dan heb je een goede accu nodig. Zo'n batterij is vrij prijzig in aanschaf. Houd daar dus zeker rekening mee en verwerk die prijs in de totale kosten die je voor je zonnepanelen over hebt.

Kortom, zonnepanelen bieden belangrijke voordelen, maar er zijn ook enkele nadelen waar je rekening mee moet houden. Wij hopen dat dit overzicht je helpt om zicht te krijgen op wat er komt kijken bij het installeren van zonnepanelen, zodat je de juiste keuze kunt maken voor jouw situatie.

Natuurlijk adviseren wij bij je op locatie. Het moet altijd een win-win situatie zijn

‘s Werelds nummer 1 zonne-energiesysteem voor thuis

Waarom kiezen de meeste huiseigenaren voor een zonne-energiesysteem met SolarEdge? Het antwoord is simpel. SolarEdge-systemen leveren meer elektriciteit, en dat is waarvoor u een zonne-energiesysteem aanschaft.

Elk zonnepaneel op uw dak is verbonden met een SolarEdge Power Optimizer, waardoor het een slim paneel wordt. In combinatie met onze zeer efficiënte omvormers wekken ze de maximale hoeveelheid energie op, ongeacht schaduw, vervuiling en andere factoren, om uw huis meer elektriciteit te leveren gedurende de levensduur van het systeem.

Bekijk direct uw besparingen

Een SolarEdge-systeem verlaagt niet alleen uw elektriciteitsrekening, maar kan ook worden gebruikt om in te spelen op uw wisselende energiebehoeften en om uw investering te beschermen. Het bijhouden van uw energieproductie en is eenvoudig met de gratis* mySolarEdge app. Deze gebruiksvriendelijke app voor mobiele apparaten geeft u een real-time dashboard met uw energieproductie en. Uw installateur heeft zijn eigen applicatie – het SolarEdge Monitoring Platform – dat tot op paneelniveau bewaking en monitoring op afstand biedt.