• Goedkoop
  • Service
  • Vakkennis
  • Snelle levering
  • Zeer ruim assortiment
  • Goedkoop
  • Service
  • Vakkennis
  • Snelle levering
  • Zeer ruim assortiment

Zonnepanelen / Solar carport / Autolaadpaal.

Wij bieden onze diensten aan voor zowel particulieren als de zakelijke markt

Trots presenteren wij onze samen werking met Aqwatt.

Waarom deze keuze? Zeer ruime ervaring in montage zonnepanelen.

Maximale Garantie op al je producten.

Vakkennis en een zeer aangenaam prijskaartje maakt deze samenwerking uiterst succesvol.

Snelle montage tijden!

We werken met de modernste technieken zonder dat u daar de hoofdprijs voor betaald.

Alle werkzaamheden in eigen beheer, van verkoop tot montage tot bv het aanpassen van jouw groepen kast.

Witgoed Koopjes en Aqwatt, jouw partner voor zonnepanelen.

Kortom nergens geen omkijken naar.

Alle stappen verlopen via een vast aanspreekpunt van Aqwatt, wel zo fijn.

Omdat Witgoed Koopjes Brabant een goede naamsbekendheid heeft hebben wij voor jou de beste deals kunnen samenstellen, daar profiteer je ZEKER van.

Hoe gaat het in zijn werk?

Vul hieronder bij dit scherm je gegevens in, het formulier staat hieronder.

Je geeft je naam en adres gegevens door. Wij maken direct een kosteloze offerte afspraak.

Dit doen we op het moment dat het jou goed uitkomt.

We verkopen geen fabeltjes maar keiharde waarheid. Je weet precies waar je aan toe bent. Kleine lettertjes kennen wij niet

Na de offerte afspraak krijg je via je e mail een mooi overzicht van de kosten maar veel belangrijker, wat het systeem jou gaat opleveren.

Gezien de huidige energie prijzen is een overstap naar zonnepanelen al erg snel lonend.

Na de offerte bepaal jij of je akkoord gaat.

Bij akkoord maken we een montage afspraak zodat ook jij kunt beginnen met besparen.


Wilt u aub aangeven of u een particuliere of zakelijke klant bent.

Wilt u bij bericht aub uw adres / postcode / huisnummer / email adres en telefoonnummer aangeven. Dank u wel

Tevens kunt u bij bericht kunt u globaal aangeven wat uw wensen zijn, dit is uiteraard vrijblijvend.Onze Experts Zijn De Beste

Ons professionele team van zonnestroom experts hebben al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van ontwerpen, berekenen, montage en onderhoud van zonnestroom installaties.

Wij zijn ons zeer bewust van het belang van zonne-energie voor de ontwikkeling van duurzame energie en een gezonde, groene wereld.

Wij zoeken daarom samen met onze klanten naar de beste producten voor het samenstellen van een efficiënt zonnestroom systeem.

Wij zorgen dat deze zonnestroom systemen voldoen aan alle eisen en de energiebehoefte van de klant en ontzorgen de klant bij de installatie van deze systemen.De voordelen van zonnepanelen

Zoals bij alles het geval is, bieden zonnepanelen zowel voor- als nadelen. Alleen als je voldoende weet over beide, kun je voor jezelf bepalen of je zonnepanelen wilt laten installeren op je dak. Eerst meer over de voordelen!

1. Geld en energie besparen met zonnepanelen

Eén van de belangrijkste voordelen van zonnepanelen is dat ze het mogelijk maken om heel wat geld te besparen. Een groot deel van de energie die je in je woning gebruikt, kun je rechtstreeks van de zon halen en daar hoef je niet voor te betalen. Veel mensen kiezen voor zonnepanelen omdat ze op die manier minder betalen voor hun energierekening. En dat is natuurlijk een interessant financieel voordeel.

2. Het klimaat een handje helpen

Een ander belangrijk voordeel van zonnepanelen is dat ze bijdragen aan een beter klimaat. Bij het omzetten van zonne-energie naar stroom komen geen broeikasgassen zoals CO₂ vrij. Dit is wel het geval bij traditionele (fossiele) brandstoffen zoals steenkool en aardgas. Dankzij zonnepanelen stoot je minder CO₂ uit en help je de aarde dus om gezond te blijven.

3. Je woning is meer waard

Zonnepanelen dragen ook bij aan waardevermeerdering van je woning. Als je zonnepanelen laat installeren, kun je je woning beter verkopen aangezien kopers gevoelig zijn voor de hoogte van het energieverbruik. Met zonnepanelen is je woning energieneutraler, daardoor zal de gemiddelde prijs van een woning met zonnepanelen hoger liggen.

4. Zonnepanelen vragen weinig onderhoud

Nog een goede reden om voor zonnepanelen te kiezen is dat je er weinig onderhoud aan hoeft te doen. Wanneer zonnepanelen schuin genoeg liggen, worden ze in principe door de regen vanzelf schoongespoeld. Zo niet, dan is een jaarlijkse schoonmaakbeurt vaak voldoende. Maar dat kun je natuurlijk ook door een professional laten doen.

5. Een duurzame investering

Ten slotte gaan zonnepanelen erg lang mee, waardoor je er dus een hele goede investering mee doet. De meeste modellen gaan zeker 30 jaar mee. De energie die jouw zonnepanelen opleveren en die je zelf niet verbruikt, kun je terugleveren aan jouw energieleverancier. Een win-winsituatie dus, waar je alleen maar financieel voordeel uit haalt.

De nadelen van zonnepanelen

1. Het type dak speelt een rol

Een belangrijk nadeel van zonnepanelen is dat je woning over het juiste type dak moet beschikken. Zo moet er ten minste 10 vierkante meter beschikbare oppervlakte op je dak vrij zijn. Ook moeten de panelen in de juiste richting geplaatst kunnen worden. De optimale hoek van de panelen is 35 tot 50 graden, wat niet bij ieder dak mogelijk is.

2. Niet iedereen vindt het mooi

Een mooi dak zal er door zonnepanelen meteen een stuk minder charmant of gezellig uitzien, vinden veel mensen. Natuurlijk kiezen steeds meer mensen desondanks voor zonnepanelen, waardoor het contrast met een vrij dak steeds minder zichtbaar wordt. Als je echter van de natuurlijke uitstraling van een mooi dak houdt, dan ben je misschien niet zo'n fan van blinkende, hypermoderne zonnepanelen.

3. Een heuse investering

Je moet bij de aankoop van zonnepanelen wel in één keer heel wat geld betalen. Hoewel die kosten zich in de loop van de eerste 4 of 5 jaar terugverdienen, moet je het geld natuurlijk wel beschikbaar hebben op het moment dat je de panelen aankoopt.

4. Je hebt nog steeds een energieleverancier nodig

Houd er rekening mee dat je met zonnepanelen in de meeste gevallen niet voldoende energie kunt opwekken om je woning dag en nacht, het hele jaar door van stroom te voorzien. Een deel van je energiebehoefte is nog steeds afkomstig van het gewone net, zeker ‘s avonds en tijdens de wintermaanden. Hoe groot dat deel is, is afhankelijk van je stroomverbruik en het aantal panelen dat je hebt.

5. Een accu zorgt voor 24/24 stroom

Als je het overschot aan elektriciteit van jouw zonnepanelen - bijvoorbeeld op een zonnige dag wanneer je niet thuis bent - wilt opslaan voor toekomstig gebruik, dan heb je een goede accu nodig. Ook deze systemen zijn volop in ontwikkeling en de prijskaartjes worden steeds beter. Zeker een overweging waard daar terug leveren op het net steeds minder oplevert

Kortom, zonnepanelen bieden belangrijke voordelen, maar er zijn ook enkele nadelen waar je rekening mee moet houden. Wij hopen dat dit overzicht je helpt om zicht te krijgen op wat er komt kijken bij het installeren van zonnepanelen, zodat je de juiste keuze kunt maken voor jouw situatie.

Natuurlijk adviseren wij bij je op locatie. Het moet altijd een win-win situatie zijn.