• Goedkoop
  • Service
  • Vakkennis
  • Snelle levering
  • Zeer ruim assortiment
  • Goedkoop
  • Service
  • Vakkennis
  • Snelle levering
  • Zeer ruim assortiment

Wiggo WR-UD18TS(XX) RVS rvs no frost koel vries combinatie GRATIS VERZENDING

Productnr.: 1429

€ 699,00
-14%

€ 599,00

incl. btw, excl. levering
Op voorraad * Gezien de huidige marktontwikkelingen is afwijking mogelijk. Wilt u zekerheid bel / app 06-13988068
Levertijd: 4 dag(en)

Beschrijving

De Wiggo WR-UD18TS(XX) is een stijlvolle en luxe afgewerkte RVS koelkast die van alle gemakken is voorzien. De koelkast heeft daarnaast total no-frost wat er voor zorgt dat je het nooit hoeft te ontdooien. Daarnaast heeft hij StayFresh, waarbij de luchttemperatuur en vochtigheid optimaal zijn ingesteld in de speciale groenten- en vleesvak. Hierdoor kan je voedsel enkele malen langer houdbaar blijven.

Total NoFrost:
Toepassing van geavanceerde sensortechnologie welk ijsvorming voorkomt en ontdooien overbodig maakt. Zo bespaar je tijd en energiekosten.

SuperVriezen:
Met super vriezen kunt u de temperatuur in het vriesvak sneller verlagen, perfect voor nieuw opgeslagen voedsel waarmee u de textuur van het voedsel behoudt en tegelijkertijd voorkomt dat de temperatuur van aanwezige producten omhoog gaat.

Multifunctionele luchtverdeling:
Door het MultiAirFlow luchtstroomsysteem blijft al het eten langer vers. MultiAirFlow luchtverdeling circuleert de lucht gelijkmatig tot in elke hoek van het koelgedeelte, waardoor de temperatuur constant en ideaal blijft om het voedsel verser te houden.

Wiggo StayFresh:
Met de Wiggo crisper multibox bewaart u groente en fruit langer vers, door de transparante schuifbare groentelade met eenvoudige vochtregelaar. Hierdoor kan je de groente en fruit tot wel 3 keer langer vers blijven.

HolidayModus:
Door de Holiday Functie ben je altijd gerust als je op vakantie vertrekt. Deze functie zorgt ervoor dat de koelkast automatisch staat ingesteld op 17°C en de vriezer blijft normaal werken. Hierdoor bespaar je energie en blijft jouw voedsel beter bewaard.

PowerOff geheugen functie:
In het geval van een stroomstoring, worden de huidige instellingen opgeslagen en wordt de koelkast hervat wanneer de stroomstoring voorbij is.

Energieklasse: E


Led verlichting:
Wiggo Cool Led zorgt voor een indrukwekkende verlichting in jouw koelkast met helder en gelijkmatige verlichting voor geweldig zicht binnenin.

Multifunctioneel Touch Display:
De buitenkant van de koelkast is voorzien van een aanraakscherm waardoor de koelkast eenvoudig te bedienen is met 4 handige functies van eco, super, vakantie en vergrendelingsmodus. De temperatuur van de vriezer of koelkast aanpassen kan zonder de koelkast te moeten openen. Op die manier bespaar je ook weer enkele euro's uit!

Omkeerbare deur:
Kies de draairichting van jouw deur: van links naar rechts of omgekeerd! Nu kan jouw koelkast geïnstalleerd worden waar je maar wenst in de keuken.

90 graden open deur:
beschikbaarheid van het uittrekken van de lade, zelfs wanneer de deur van de koelkast slechts 90 graden open is

Open deur alarm
Het open deur alarm herinnert jou en jouw gezinsleden na 90 seconden eraan dat de deur nog open staat. Zo geniet je langer van de boodschappen en wordt er geen energie verspilt.


Merk Wiggo

Model WR-UD18TS (XX) = RVS


Afmeting (HxBxD) : 185cm x 60cm x 68,50cm

Aansluitwaarde 140 Watt

Temperatuurmin. 10 - max. 43

Capaciteit 15kg/24h Vriezen

Inhoud357 L

Uitvoering koelvries combinatie

Verpakkingsmaat (HxBxD) : 193cm x 64cm x 71,50cm

Gewicht 74 kg


2 jaar garantie

Kan GRATIS door heel Nederland verzonden worden!!