• Goedkoop
  • Service
  • Vakkennis
  • Snelle levering
  • Zeer ruim assortiment
  • Goedkoop
  • Service
  • Vakkennis
  • Snelle levering
  • Zeer ruim assortiment

Wiggo - WD-B6126E(W) - Inbouw Vaatwasser - 60 cm - Wit - E - Volledig integreerbaar

Productnr.: 2369

€ 399,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad * Gezien de huidige marktontwikkelingen is afwijking mogelijk. Wilt u zekerheid bel / app 06-13988068

Beschrijving

Wiggo - WD-B6126E(W) - Inbouw Vaatwasser - 60 cm - Wit - E - Volledig integreerbaar


De Wiggo WD-B6126E Inbouw Vaatwasser is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige, energiezuinige en stijlvolle vaatwasser voor inbouw in de keuken. Met zijn 60 cm breedte en een capaciteit van 12 couverts is deze vaatwasser perfect voor middelgrote tot grote gezinnen.

Een van de grootste voordelen van de Wiggo WD-B6126E is de E-klasse energie-efficiëntie, wat betekent dat deze vaatwasser tot de meest energiezuinige modellen op de markt behoort. Dit betekent dat je niet alleen geld bespaart op je energierekening, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Deze vaatwasser beschikt over verschillende programma's en functies, waaronder een intensief programma voor hardnekkig vuil, een eco-programma voor een energiezuinige werking, en een automatisch programma dat de juiste instellingen kiest op basis van de vuilgraad van de vaat. Bovendien is de Wiggo WD-B6126E voorzien van een startuitstelfunctie, zodat je de vaatwasser op een later tijdstip kunt laten draaien.

Met zijn strakke en moderne ontwerp past de Wiggo WD-B6126E naadloos in elke keuken. Het bedieningspaneel is eenvoudig te gebruiken en geeft je direct toegang tot alle programma's en functies. De vaatwasser is bovendien voorzien van verstelbare bovenste korf en opklapbare rekken, waardoor je gemakkelijk grote pannen en schalen kunt plaatsen.

Kortom, als je op zoek bent naar een krachtige, energiezuinige en stijlvolle vaatwasser voor inbouw in je keuken, is de Wiggo WD-B6126E een uitstekende keuze. Met zijn ruime capaciteit en verschillende programma's en functies, biedt deze vaatwasser de beste prestaties en gebruiksgemak.

Zelfreinigende filters: moeiteloze filtratie voor een zorgeloze ervaring

Filtratiesystemen zijn cruciale onderdelen in verschillende industriële en commerciële toepassingen, waarbij ervoor wordt gezorgd dat deeltjes, puin en andere verontreinigingen uit vloeistoffen, gassen of vloeistoffen worden verwijderd. Het onderhouden en reinigen van deze filters kan echter een uitdagende en tijdrovende taak zijn, wat leidt tot downtime, verminderde productiviteit en verhoogde kosten. Gelukkig heeft de opkomst van zelfreinigende filters de filtratie-industrie gerevolutioneerd, waarbij een efficiëntere, betrouwbaardere en zorgeloze alternatief wordt geboden.

Zelfreinigende filters zijn ontworpen om verstopping, vervuiling of disfunctioneren van de filterelementen te voorkomen door gebruik te maken van een automatisch reiniging


2 jaar garantie

Verzending heel Nederland