• Goedkoop
 • Service
 • Vakkennis
 • Snelle levering
 • Zeer ruim assortiment
 • Goedkoop
 • Service
 • Vakkennis
 • Snelle levering
 • Zeer ruim assortiment
Whirlpool AWZ 8CD S/PRO, professionele condensdroger 8 kg, 6th Sense en Softmove technologie

Whirlpool AWZ 8CD S/PRO, professionele condensdroger 8 kg, 6th Sense en Softmove technologie

Productnr.: 1897

€ 839,00

Op voorraad * Gezien de huidige marktontwikkelingen is afwijking mogelijk. Wilt u zekerheid bel / app 06-13988068
Levertijd: 10 dag(en)

Beschrijving

De Whirlpool AWZ 8CD S/PRO is een degelijke professionele condensdroger met 8 kg vulinhoud en 10 praktische droogprogramma's voor zakelijk gebruik. U hebt keuze uit droogprogramma's voor onder meer katoen, dekens en fijne was. De 6th Sense techniek in de wasdroger zorgt ervoor dat uw wasgoed niet langer dan noodzakelijk in de trommel zit. Sensoren passen de droogtijd exact aan op de temperatuur en vochtigheid in de droogtrommel. Om kreukels tot minimum te beperken gebruik u de stoomfunctie. Daarmee stoomt de droger het wasgoed glad in de droogtrommel. Wilt u textiel alleen even opfrissen doormiddel van stoom? Spray de stof dat in met water en gebruik de toets 'opfrissen met stoom' op het overzichtelijke display. Het condensatievocht uit het wasgoed komt in een condensreservoir boven in de machine terecht. U kunt de wasdroger ook direct op de condensafvoerslang aan sluiten, daarmee spoelt het condenswater direct weg via de waterafvoer.

 • Professionele condensdroger
 • Energieklasse: B
 • Inhoud: 8 kg
 • Kleur: Antraciet zilver design
 • 6th Sense technologie
 • Aangepaste onderdelen voor professioneel gebruik
 • Softmove technologieProfessioneel drogen met Whirlpool.

Indien u veel droogbeurten op een dag moet verwerkt heeft u de keuze uit een huishoudelijke of professionele wasdroger. Heeft u een klein bedrijf of instelling, kies dan een professionele wasdroger. Een professionele machine gaat langer mee en droogt op hoge temperaturen schoon en is gebouwd voor zwaarder gebruik. Werk je bijvoorbeeld in een horecabedrijf, een bed en breakfast, sauna of kapperszaak, denk dan na over een industriële wasdroger. Deze Pro serie condensdrogers zijn de ideale opstap naar een eerste zwaardere wasdroger. Denk hierbij niet alleen aan campings, kinderdagverblijven en andere professionele omgevingen waar wasgoed wordt verwerkt, maar ook aan huishoudelijke omgevingen waar simpelweg veel was gedroogd word.


Vulinhoud: 8 kg

Whirlpool wasdrogers zijn in allerlei soorten en maten. Deze Whirlpool AWZ8CDS PROFESSIONAL wasdroger is als het gaat u om capaciteit ideaal voor een groter gezin. De gezinsvriendelijke vulgewicht van 8 kg maakt het een goede keuze voor gezinnen met meerdere kleine kinderen dan wel groter wordende opgroeiende kinderen. De trommel van de wasdroger biedt voldoende ruimte voor het wasgoed van een gezin van maximaal 5 personen


SoftMove technologie: Aangepaste trommelbewegingen.

De trommelbewegingen in deze Whirlpool AWZ8CDS PROFESSIONAL wasdroger worden automatisch op de hoeveelheid en het type wasgoed afgestemd. Dankzij de afgestemde snelheid en trommelbewegingen rolt je was altijd perfect door de trommel wat resulteert in een perfect droogresultaat, keer op keer!


6th Sense technologie

Dankzij de intelligente 6th Sense-technologie op de Whirlpool AWZ8CDS PROFESSIONAL verbruikt u nooit te veel energie of tijd. Of u de trommel van de wasdroger nu volledig of slechts half hebt gevuld, de 6th Sense-sensoren zorgen voor het optimale verbruik. Goed voor het milieu, goed voor je portemonnee!


SteamCare technologie.

Deze Whirlpool AWZ8CDS PROFESSIONAL wasdroger is voorzien van SteamCare technologie. Dankzij het toevoegen van stoom aan het droogproces heeft u een hygiënisch en zacht gedroogde was. Het maakt strijken veel gemakkelijker en het zorgt voor heerlijk frisse kleding.


De perfecte timing

Deze Whirlpool wasdroger gaat pas aan uw wasgoed beginnen, wanneer het u het beste uitkomt. Dankzij de startuitstel functie op deze Whirlpool AWZ8CDS PROFESSIONAL kunt de was drogen op een voor u geschikt moment, zelfs als u zelf helemaal niet in de buurt bent. Bijvoorbeeld heel handig als u gebruik maakt van een voordelige nachtstroom. Energie besparen terwijl u slaapt.


2 jaar garantie