• Goedkoop
 • Service
 • Vakkennis
 • Snelle levering
 • Zeer ruim assortiment
 • Goedkoop
 • Service
 • Vakkennis
 • Snelle levering
 • Zeer ruim assortiment

Siemens WM6HXE70NL wasmachine, 10 kg, 1600 toeren, autodoseer, home connect, IQ drive motor

€ 1.309,00
-9%

€ 1.189,00

* Uitsluitend winkel verkoop *
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

Productbeschrijving


Siemens WM6HXE70NL wasmachine


 • Vulgewicht: 10 kg
 • Toerental: 1600 tpm
 • Geluidsniveau: 74 dB
 • 2 jaar fabrieksgarantie en 10 jaar garantie op de motor
 • Energielabel: C


Met het AntiVlekken programma op de Siemens WM6HXE70NL wasmachine, worden de 16 meest voorkomende vlekken gericht verwijdert. De WaveDrum zorgt ook voor een betere vlek verwijdering en minder slijtage. Door de IntelligentDosing automatische wasmiddel dosering verbruik je nooit meer teveel wasmiddel en water. Met de HomeConnect app heb je nog meer gemak en kan je de wasmachine bedienen op afstand. Is de trommel vies? dan kan deze met het trommelreinigingsprogramma op hoge temperatuur schoongespoeld worden.

Voordelen

 • intelligentDosing
 • AntiVlekken programma
 • Home Connect

Nadelen

 • Beschikt niet over een stoomfunctie

Automatische wasmiddeldosering

Meest handige functie op deze wasmachine is het IntelligentDosing-systeem: een automatisch doseersysteem voor je wasmiddel. De werking is eenvoudig: je gooit simpelweg een vloeibaar hoofdwasmiddel in de doseerbak. Door de slimme sensoren en automatische programma's zorgt de machine vervolgens ervoor dat je verschillende soorten kleding niet alleen het juiste programma, maar ook de ideale hoeveelheid wasmiddel krijgen. Dit kan een zeer groot verschil maken voor de houdbaarheid van je kleding.

Bedienen via de app op je telefoon.

Deze wasmachine is te bedienen via de Home Connect-app op je telefoon. Waar je ook bent, je beschikt altijd over informatie over de wasmachine. Selecteer op afstand het juist programma en start het wasproces wanneer je wil. Bekijk instellingen of ontvang een melding zodra het programma klaar is. Dit betekent meer gebruiksgemak.

AntiVlekken, gericht vlekken verwijderen

Deze wasmachine beschikt over een AntiVlekken programma. Dit programma verwijdert gericht de 16 meest voorkomende vlekken. Dit zijn onder andere boter/slaolie, bloed, rode wijn en grasvlekken. De temperatuur en trommelbeweging wordt aangepast aan het soort vlek, voor een betere reiniging.

Stiller en energiezuiniger

De wasmachine is dankzij de iQdrive-motor een stuk stiller en energiezuiniger. Door het gebruik van magneten ontstaat er geen wrijving, waardoor de motor niet slijt door wrijving en het dus stiller en energiezuiniger is. Op deze iQdrive-motor zit een garantie van 10 jaar.

Was toevoegen tijdens het programma

Ben je was vergeten toe te voegen en wil je dit tijdens het programma doen? dan kan dat. Door de bijvulfunctie pauzeer je het draaiende wasprogramma om vergeten wasgoed in de wasmachine bij te voegen. De functie bevindt zich op het bedieningspaneel en kan met één druk op de knop geactiveerd worden. De deur kan dan geopend worden om de was bij te voegen.

Trommelreinigingsprogramma

De wasmachine geeft een advies zodra er een trommelreiniging uitgevoerd moet worden indien er 20 keer onder de 40°C is gewassen. Hiervoor gebruik je het reinigingsprogramma. Dit programma werkt bij een lege trommel en maakt schoon met 90°C. Doe dit wel met een wasmachine reinigingsmiddel. Het is ook handig om af en toe zelf te kijken of het nodig is een reiniging te doen.

WaveDrum, betere zorg voor je kleding

De WaveDrum trommel zorgt ervoor dat vlekken worden verwijdert en dat de slijtage tot een minimum wordt beperkt. De was wordt in beide draairichting asymetrisch rondgedraaid zonder te beschadigen. Op deze manier worden vieze kledingstukken makkelijker schoon zonder snel te slijten.

AntiVibration-wand, stabieler en minder trillingen

Dit model wasmachine beschikt over een AntiVibration-wand. Deze wand zorgt ervoor dat de wasmachine stabieler staat, maar zorgt er ook voor dat er minder trillingen zijn. Hiermee wordt het geluidsniveau ook verminderd.

Zo min mogelijk waterverbruik

Door het slimme waterPefect Plus-systeem wordt er minimaal water gebruikt. Dit systeem meet met sensoren het gewicht van je was en berekent daarna precies de juiste hoeveelheid water die nodig is. Was met een perfect resultaat met zo min mogelijk water

Versnelde wasprogramma's

De wasmachine beschikt over twee snelle was programma's. Versnel het wasprogramma door de varioSpeed-optie. Was in 60 minuten , of zelfs in 15 minuten met het SpeedPack XL een schone was. Handig als je niet veel tijd hebt om een was te draaien.

Programma's

 • Afpompen, Automaat fijn, Automaat, Trommel reinigen (met herinneringsfunctie), Blouses/Overhemden, Jeans / Donkere was, Outdoor, powerSpeed 59, Centrifugeren, Snel + Mix, Extra spoelen, Extra snel 30'/15', Katoen, Kreukherstellend, Fijne was/Zijde, Wol handwas

Hoogtepunten van de Siemens WM6HXE70NL

 • HomeConnect - IntelligentDosing - AntiVlekken programma - Bijvulfunctie - Kinderbeveiliging - waterPerfect - iQdrive motor - 10 jaar garantie op de motor - varioSpeed - SpeedPack XL - antiVibration - Trommelverlichting - Eindtijdkeuze - aquaSensor - aquaStop - TFT tekstdisplay - WaveDrum - Trommelreiniging


2 jaar garantie/ 10 jaar motor garantie