• Goedkoop
  • Service
  • Vakkennis
  • Snelle levering
  • Zeer ruim assortiment
  • Goedkoop
  • Service
  • Vakkennis
  • Snelle levering
  • Zeer ruim assortiment

Pelgrim IKA7085 Inductiekookplaat AutoAir, 80 cm breed

Productnr.: 21408

Op voorraad * Gezien de huidige marktontwikkelingen is afwijking mogelijk. Wilt u zekerheid bel / app 06-13988068
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

*** Prijs op aanvraag***Pelgrim IKA7085 Inductiekookplaat AutoAir, 80 cm breedRestwarmte-indicatie, een warmhoudstand en een timer per zone zorgen voor een groot gebruiksgemak. Deze ruim opgezette 80 cm brede inductiekookplaat van Pelgrim met vijf kookzones is ideaal voor mensen die houden van een groot kookoppervlak. Een pan water aan de kook brengen kan bovendien razendsnel met de ingebouwde boostfunctie.


Deze zeer ruim opgezette 80 cm brede inductiekookplaat van Pelgrim met vijf kookzones is ideaal voor die mensen die houden van een groot kookoppervlak. De stijlvolle slider bediening van de kookplaat met rood LED wordt zichtbaar zodra de kookplaat wordt aangezet. Een pan water aan de kook brengen kan bovendien razendsnel met de ingebouwde boostfunctie. En de restwarmte-indicatie, warmhoudstand en timer per zone zorgen voor een nog groter gebruiksgemak.

Tot slot is deze kookplaat voorzien van de AutoAir functie wanneer je deze combineert met een daarvoor geschikte afzuigkap. Zo gaat de verlichting van de afzuigkap automatisch aan bij het activeren van de kookplaat en start de afzuiging zodra je start met koken. Bovendien past hij zich automatisch aan de kookstand aan. Mooi makkelijk van Pelgrim


A+ inductie

Een inductiekookplaat verwarmt alleen de pan. Er is dus geen warmteverlies. A+ inductietechniek is de meest effectieve techniek. Bij Pelgrim is deze techniek nog eens tot 13% effectiever dan bij reguliere inductiekookplaten. Dit komt doordat A+ techniek zorgt voor stabiliteit, snelheid, energiebesparing, extra boostvermogen en snellere koeling van de inductiespoelen.


AutoAir

De AutoAir functie van Pelgrim maakt koken makkelijker dan ooit. Zo gaat de verlichting van de afzuigkap automatisch aan bij het activeren van deze kookplaat en start de afzuiging zodra je start met koken. Bovendien past hij zich automatisch aan de kookstand aan. Dankzij een stabiele en krachtige Bluetooth verbinding tussen de kookplaat en afzuigkap heb je dus nooit meer vieze vingers op je afzuigkap. Kortom, gewoon lekker koken, terwijl de binnenlucht automatisch verschoond wordt. Met de techniek van nu, alle gemakken voor jou. Combineer voor deze functie de inductiekookplaat met een geschikte afzuigkap.


EasyControl

Tijdens het koken wil je graag goede verlichting op je pannen en tijdens de borrel dim je de verlichting graag voor een gezellige sfeer. Dit is nu heel eenvoudig met de EasyControl functie; bedien de dimbare verlichting van de afzuigkap via jouw kookplaat. Wissel eenvoudig tussen sfeer- en werklicht.


Gebruikersopties

Afhankelijk van jouw wensen bepaal jij hoe de afzuiging reageert. Wil jij het volledig geautomatiseerd of heb je liever zelf de touwtjes in handen? De Pelgrim AutoAir functies kennen drie standen: Semi-automatisch als jij altijd voor één vaste stand kiest voor jouw afzuiging. Volledig automatisch voor als je compleet ontzorgt wil worden en de afzuiging zich volledig aanpast op jouw kookgedrag. Aan de hand van de stand op de inductie past de afzuiging zich aan. Wil jij liever zelf de volledige controle houden over de stand van de afzuiging, dan kan je kiezen voor de handmatige stand. In één aanraking op je kookplaat zet je de afzuiging zelf harder of zachter. Mooi makkelijk een stand die bij jou past.


Specificaties & gebruiksgemak

Specificaties

Aantal kookzones :2 x kookzone ø 23,0 cm - 50 - 3700 W
3 x kookzone ø 20,0 cm - 50 - 3000 W
Aantal standen:10 standen per kookzone
Aansluitwaarde:7400 W
GebruiksgemakBediening: LightOnly slider
Afwerking:Afgeronde rand rondom glasplaat
Timer(s):5 timers met uitschakelfunctie
TimeCount: Ja, per zone; bij zone activering start timer automatisch met optellen
Restwarmte indicatie :Ja
Kookduurbegrenzing: Ja
Kinderslot: Ja
FlexCooking: Nee
Boostfunctie: Ja, boostfunctie per kookzone; tijdelijk extra krachtig vermogen
Pauzefunctie: Ja, kookplaat tijdelijk uitschakelen met behoud van geheugen
Extra functies: Aankoken: automatische opwarmfunctie
Smelten
Warmhouden
AutoAir: Afzuigkap reageert automatisch op gebruik inductiekookplaat (AutoAir-serie afzuigkappen)
EasyControl:Verlichting en vermogen van de afzuigkap te bedienen via inductiekookplaat (AutoAir-serie afzuigkappen)
A+ inductiezones:Ja, 2 liter water kookt 3 minuten sneller dan bij reguliere inductiezones


2 jaar garantie

Kan door ons vakkundig worden gemonteerd


meer info?


https://www.pelgrim.nl/apparaten/kookplaten/inductiekookplaten/ika7085/


Witgoed Koopjes Brabant is 30-50% goedkoper dan Pelgrim advies prijs!!