• Goedkoop
  • Service
  • Vakkennis
  • Snelle levering
  • Zeer ruim assortiment
  • Goedkoop
  • Service
  • Vakkennis
  • Snelle levering
  • Zeer ruim assortiment

Nergens goedkoper! Siemens warmtepompdroger WT48RT70NL 8kg A+++

Productnr.: 1489

€ 825,00
-13%

€ 719,00

* Tijdelijk NIET leverbaar*
Levertijd: 5 dag(en)

Beschrijving

Productbeschrijving

Siemens warmtepompdroger WT48RT70NL

Deze Siemens WT48RT70NL warmtepompdroger droogt zeer efficiënt met het energielabel A++. Daarnaast droogt hij tot wel 35 minuten sneller dan je gewend bent en heeft hij een extra kort programma waarbij je was al binnen 40 minuten droog is. De easyClean filter zorgt voor het eenvoudig verwijderen van pluis uit de condensor filter.

Sensor-gestuurde technieken

De droger is voorzien van sensor-gestuurde autoDry technologie. Deze technologie voorkomt oververhitting of ongelijkmatig drogen. De sensoren meten en regelgenen de tempratuur en vochtgehalte van het wasgoed, hierdoor is het een super vriendelijke manier van drogen. De ene sensor houd het warmteniveau op pijl, terwijl de andere de vochtigheid van je wasgoed meet en voorkomt dat je kleding te droog wordt en bijvoorbeeld gaat krimpen. Verder houd de machine voor jou in de gaten wanneer het tijd is om je filter te reinigen of je condensatiebak te legen.

Gemak zonder verminderde prestaties

Dit model is ook voorzien van een softDry trommelsysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat er een constante luchtstroom is en een constante temperatuur. De golfvormige armen bewegen de warme lucht en het wasgoed zacht en efficiënt door de trommel. De nieuwe trommelstructuur zorgt dat de was super soepel door de trommel glijdt. Deze droger beschikt over 11 verschillende droogprogramma’s. Naast de standaard programma’s is er ook een speciaal programma ontwikkeld voor je outdoor en sportkleding en lingerie. Deze is extra voorzichtig met het kwetsbare textiel. Daarnaast is er ook een speciaal programma voor wol. De kwaliteit van het drogen is hetzelfde als wat u van Siemens bent gewend. De Siemens WT48RT70NL behandeld je wasgoed voorzichtig dankzij de geoptimaliseerde temperatuurregeling en een aangepaste afkoelfase.


Productspecificaties

Algemeen inhoud : 8kg

Type droger

Warmtepompdroger

Opvang in reservoir

Energieverbruik

Energieklasse A+++

Instellingen en functies

Slimme functies Startuitstel

Fysieke eigenschappen

Hoogte 84,2 cm Breedte 59,8 cm Diepte59,9 cm


Stil slechts 64db


Algemene informatie:
- Energieklasse: A+++
- Capaciteit: 1 - 8 kg
- Type drogen: warmtepomp
- Programma's
- Speciale programma: Blouses/overhemden, Lingerie, Handdoeken, Mix, Outdoor, SuperKort 40, Wol finish, Koud tijdprogramma, Warm tijdprogramma
- Standaard programma

Programma overzicht:
- Aantal droogprogramma's kreukherstellend
- aanvullende programma's
- Droogprogramma kook/bont

Extra functies:
- Blousen / overhemden
- Handdoeken
- Lingerie
- Microvezels
- Mix
- Super 40
- Tijdprogr. koud
- Tijdprogr. warm
- Wolle finish


2 jaar garantie