• Goedkoop
  • Service
  • Vakkennis
  • Snelle levering
  • Zeer ruim assortiment
  • Goedkoop
  • Service
  • Vakkennis
  • Snelle levering
  • Zeer ruim assortiment

Gree Pular GWH24AGD/K6DNA1C 24000BTU 7.2KW WIFI Koelen en Verwarmen 175m2

Productnr.: 1948

€ 1.189,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad * Gezien de huidige marktontwikkelingen is afwijking mogelijk. Wilt u zekerheid bel / app 06-13988068
Levertijd: 5 dag(en)

Beschrijving

Gree Pular GWH24AGD/K6DNA1C 24000BTU 7.2KW WIFI Koelen en Verwarmen 175m2


Buitenunit Breedte: 1044

Buitenunit Hoogte: 385

Buitenunit Diepte: 297

Geluidsproductie: 30db

Geschikt voor oppervlakte: 175 m2

Energielabel verwarmen: A+

Energielabel Koelen: A++

Koelmiddel: R32

Koudmiddel: 1.18

CO2 Equivalent: 0.80

Koelleiding: 1/4-5/8

GWP: 675

Merk: GREE

Kleur: Wit

Aansturing: Ingebouwde wifi

Voltage: Optie A

Capaciteit in KW: 7.2

Toepassing: Koelen / Verwarmen / Ontvochting / Ventileren

Waarschuwing: Dit product bevat gefluoreerde broeikasgassen!


* In verband met de nieuwe F-Gassen verordening (eu) 517/2014 zoals van toepassing vanaf de datum 01.01.2015 ,stellen wij u op de hoogte van de verplichting om een aangekocht airco systeem in gebruik te laten stellen door een erkende installateur of F-Gas gecertificeerd bedrijf. Dit in overeenstemming met artikel 10 van verordening (eu) 517/2014. Zonder het in gebruik laten stellen van uw airco kunnen wij geen garantie verlenen op de airco.


Ook kunt op onze website uw klein materialen mee bestellen.

Het geniet de voorkeur dat u uw bestelde producten zelf komt afhalen bij onze winkel.

Verzending op pallet mogelijk € 79,--

Bestel de verzendkosten mee op uw order indien u dit wenst.


Als u klein materiaal besteld bij uw airco wordt deze bij een palletlevering bijgevoegd, u betaald hierover geen extra verzendkosten.De nieuwe Gree Pular serie Airconditioning heeft een stijlvol binnenpaneel en is voorzien van vele standaard opties zoals WIFI. Met het nieuwe auto-clean systeem, bieden deze modellen ook een laag geluidsniveau. Deze airco heeft een opvallend vormgegeven binnenpaneel dat er niet alleen aantrekkelijk uitziet, maar ook helpt om het reinigen van de omgeving. De Gree Lomo eco modellen gebruiken een hoge COP inverter technologie voor economische airconditioning en verwarming met verbeterde COP-cijfers.

Gree is een van de grootste Airconditioning fabrikanten ter wereld. Een op de drie airconditioners worden gemaakt in de fabriek van Gree airconditioning. Wat veel mensen niet weten is dat Gree airconditioning tevens producent is van vele andere bekende merken die zelf geen airconditioning systemen fabriceren. Wereldwijd heeft Gree 7 grote productie vestigingen onder andere in China en Brazilië. Gree heeft met haar airconditioners een complete productie in eigen beheer. Gree produceert meer dan 12.700 verschillende apparaten en heeft wereldwijd 300 miljoen gebruikers. Gree heeft mega fabrieken en 70.000 medewerkers die garant staan ​​voor de kwaliteit van de Green producten. Om de hoogwaardige kwaliteit aan u te kunnen waarborgen voeren zij op alle airconditioners een honderd procent eindcontrole uit! Zodat Gree de kwaliteit van de airconditioners 100% kan waarborgen. Deze garantie geeft u de zekerheid dat u een uitermate goed product van topkwaliteit in huis haalt. Gree met een jaaromzet van $ 10,2 miljard en een productiecapaciteit van 55 miljoen apparaten per jaar, mag zich met recht dé grootste airconditioner fabrikant ter wereld noemen. Een op de drie aan airconditioners wereldwijd komt uit de fabriek van Gree Mega Factory.