• Goedkoop
  • Service
  • Vakkennis
  • Snelle levering
  • Zeer ruim assortiment
  • Goedkoop
  • Service
  • Vakkennis
  • Snelle levering
  • Zeer ruim assortiment

Bosch WTU87660NL Serie 6 warmtepomp droger 8kg A++

€ 798,00

incl. belastingen plus verzending
* Uitsluitend winkel verkoop *

Beschrijving

Deze Bosch WTU87660NL Serie 6 is een van de betere warmtepompdrogers van de markt. Zo heeft hij het gunstige energielabel A++, wat hij ook behoudt doordat de condensor zichzelf schoonmaakt bij elke droogbeurt. Daarnaast heeft hij een mooi display en speciaal raam waardoor je kunt zien of die ene rode sok er in zit. Verder kun je kiezen of het water in een afvoer bak beland, of dat je hem op de waterafvoer aansluit. En je kunt rekenen op de degelijke Duitse kwaliteit van Bosch, voor vele jaren aan kurkdroge kleding!

Blijvend zuinig & minder onderhoud


De meest unieke functie van deze droger is de zelfreinigende condensor, wat betekent dat het pluizenfilter na elke droogbeurt automatisch wordt doorgespoeld. Hierdoor blijft de droger zijn gunstige energieklasse behouden. Daarnaast hoef je de condensor niet meer pluisvrij te maken, wat normaal elke 8 droogbeurten moet gebeuren. Scheelt dus een hoop tijd!

Energiezuinig met label A++


Uit tests van de Consumentenbond blijkt dat een warmtepompdroger tot wel 50% minder energie verbruikt in vergelijking met een condens- of afvoerdroger.

Geschikt voor meer kwetsbare kleding


Doordat warmtepompdrogers op lagere temperaturen drogen, is dit product ook geschikt voor veel soorten gevoeligere kleding. Zo kun je vaak gewoon al je was in de droger gooien!

Kleding beschermingssysteem


Het geavanceerde Sensitive Drying systeem zorgt ervoor dat je kleding ultiem mooi blijft tijdens het drogen. Dit werkt via het perfecte samenspel van de trommel, was mee nemers, een temperatuur optimale luchtstroom en de aflopende gladde binnenkant van de deur.

Zachte RVS trommel


Onderdeel van het eerdergenoemde systeem is de befaamde Soft design trommel, van kwalitatief RVS. Door haar optimale structuur en textuur, blijft je kwetsbare kleding onbeschadigd tijdens het drogen.

Laadvermogen voor een heel gezin


Doordat je 8kg aan wasgoed in de trommel kwijt kunt, is deze wasdroger geschikt voor een huishouden van zo'n 5 personen.

Met slang voor afvoer condenswater


Naast de standaard afvoer in een condensbak, biedt deze droger ook de mogelijkheid om het condenswater automatisch af te laten voeren via een meegeleverde slang. Scheelt weer moeite!

Wol programma


Speciaal voor de koukleumen onder ons, heeft deze droger een speciaal wol programma en bijbehorende 'wol korf' die in de trommel geplaatst kan worden. Wol in de droger... dat hadden we vroeger nooit aangedurfd!

Extreem stil met maar 64db


Door het Anti-Vibration design, met de unieke indeling en 'o'-vormige zijwand, is deze droger stukken stiller dan gemiddeld. Wel zo fijn in gehorige huizen!

Optimaal droog resultaat door slimme vochtmeting


Doordat het DUO-tronic systeem regelmatig het vochtniveau meet via slimme sensoren, droog je nooit langer dan nodig is. Geen tijd, water en energieverspilling dus!

Glazen raam


Door het glazen raam in de deur, kun je tussendoor zien hoe ver hij is, of checken of dat kleurrijke paar Happy Socks erbij zit.

Bijvul-functie


Waar het bij veel drogers onmogelijk is om was toe te voegen nadat je op 'start' hebt gedrukt, kun je dit model gewoon pauzeren. Wel zo fijn als je nog een sok op de grond tegen komt.

Kinderbeveiliging


Niets is zo aantrekkelijk als lichtgevende knopjes en spelen met water. Met het inschakelen van de deurvergrendeling is het voor kleine kinderen niet meer mogelijk om in dit apparaat terecht te komen. Een veilig gevoel!

Trommel binnenverlichting


Wordt automatisch ingeschakeld bij het openen van de vuldeur. En door deze verlichting wordt zelfs het kleinste stukje wasgoed niet langer over het hoofd gezien

De beste service van Bosch


Kies je voor een Bosch product, dan kies je voor zekerheid & betrouwbaarheid. Maar natuurlijk kan het altijd gebeuren dat het apparaat een keer stuk gaat. In dat geval kan je altijd rekenen op de service van Bosch, ook buiten de reguliere garantieperiode. Het serviceteam van Bosch is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, ook telefonisch. Bosch is altijd bereikbaar via telefoonnummer: 088 - 424 40 10.

Ontdek de wereld van Bosch

Technische informatieGroot, overzichtelijk touch LED-display met de opties
- Signaal
- Licht strijken
- Starttijduitstel
- Start/Pauze
- Droogtegraad,
- SpeedPerfect
- Fijnafstelling droogtegraad
- Antikreuk 120min
- 24 uur uitstel

Speciale programma's
- Wol finish
- Mix
- Handdoeken,
- Dekens
- Tijdprogramma warm
- Tijdprogramma koud
- Katoen
- Synthetisch
- AllergiePlus
- Sport
- Lingerie
- Dons
- Superkort 40
- Blouses/Overhemden

Productspecificaties

Algemeen

Fabrieksgarantie 2 jaar

Service type On-site repair

Type droger Warmtepompdroger

Standaard meegeleverd afvoerslang

Type condensafvoer Opvang in reservoir

Energieverbruik

Energieklasse A++

Energieverbruik per jaar 214 kWh

Energiekosten per jaar€ 49,22

Energiebesparingsfunctie Ja

Droog kenmerken

Droog capaciteit 8 kg

Programmaduur 144 minuten

Antikreukfase Ja

Geluidsniveau drogen 64 dB

Instellingen en functies

Aantal programma's13

Slimme functies Zelfreinigende condensor

Rest tijdindicatie Y

Geluidssignaal Ja

Trommelverlichting Ja

Type droog programma's Katoen

Fysieke eigenschappen

Materiaal trommel RVS

Draairichting deur Rechts

Draairichting deur verwisselbaar N

Snoerlengte 1,45 m .Hoogte 84,2 cm Breedte 59,8 cm Diepte 59,9 cm

Kleur wit