• Goedkoop
  • Service
  • Vakkennis
  • Snelle levering
  • Zeer ruim assortiment
  • Goedkoop
  • Service
  • Vakkennis
  • Snelle levering
  • Zeer ruim assortiment

Beko WTV8744XDW Autodose 8kg A+++ wasmachine autodosering

€ 439,00

€ 569,00

incl. belastingen plus verzending
Op voorraad
Levertijd: 4 dag(en)

Beschrijving

Productbeschrijving

Op zoek naar een zuinige wasmachine met een laadvermogen van 8kg die zelfs op 20 graden wast? Dan is Beko WTV8744XDW Autodose met 1400 toeren ideaal voor jou. Deze wasmachine heeft een doseersysteem voor wasmiddel en wasverzachter, waardoor jij nooit te veel product gebruikt. Deze wasmachine heeft een Pro Smart Motor, met maar liefst 10 jaar Motorgarantie. Ook beschikt deze wasmachine over een Aquawave Trommel, deze trommel zorgt ervoor dat uw was zorgvuldig wordt behandeld en gemixt. De Beko WTV8744XDW Autodose wast 8 kg wasgoed per keer en centrifugeert op maximaal 1400 toeren per minuut. Met 16 verschillende wasprogramma’s is er altijd wel een geschikt programma voor elke wasbeurt. Een wasprogramma uitstellen kan tot 24 uur van tevoren.

Productvoordelen van de Beko WTV8744XDW :
Nooit meer verspilling was wasmiddel dankzij de Beko Autodose technologie
Beschikt over maar liefst 16 verschillende wasprogramma's
Het Beko GentleCare 20°™-programma wast het katoen waar je van houdt op een zachtere manier, en dat helpt de textuur en kleur ervan te beschermen en de levensduur te verlengen. Bovendien gebruikt het slechts de helft van de energie van een wasbeurt op 40 °C
Met het Xpress Super Short 14 minuten-programma is jouw was in minder dan een kwartier tijd gewassen

Goed om te weten:
Deze wasmachine beschikt niet over een stoomfunctie

Zuinig met energie
Producenten zoals Beko zijn in Europa verplicht het verbruik van hun producten in een energielabel weer te geven. Handig, want zo kunt u eenvoudig een eerlijke vergelijking maken: kies voor een energiezuinig apparaat en bespaar op je energierekening! Deze Beko WTV8744XDW met energie-efficiëntieklasse A+++ bespaart je gemiddeld 33% meer energie dan een apparaat met energie-efficiëntieklasse A. Het energielabel houdt onder andere rekening met het vulgewicht van de wasmachine.Daarnaast heeft deze wasmachine een techniek wat wassen wel heel makkelijk maakt: Autodose! Vul de wasmiddellade met wasmiddel en wasverzachter en was tot 24 wasbeurten zonder verspilling je was schoon!

OptiSense® technologie
Wasautomaten zijn geweldige machines, maar waarom werken ze zo traag? De OptiSense® technologie in je Beko wasmachine optimaliseert de wascyclus. Je moet dus niet meer raden hoelang het duurt om je kleren te wassen. Drie intelligente sensoren monitoren automatisch je wasgoed en selecteren het juiste programma en de correcte wastijd. Een bijkomende intelligente sensor beschermt je machine door spanningsstoten te detecteren. Deze sensor onderbreekt de stroomtoevoer bij storingen om de levensduur van de machine te verlengen. Geef je kleren maar aan deze machine!

CoolClean™ technologie
Er zijn momenten dat de wasmand volledig dreigt over te lopen. Nu kun je de was eenvoudig bijhouden met de door Beko ontwikkelde super-energie-efficiënte CoolClean™-technologie, die je in staat stelt je normaal verontreinigde wasgoed te doen op 20 °C met de resultaten van 40 °C, wat je 75%* van je energie bespaart. Wat een prestatie!
* Getest door onafhankelijke laboratoria.

Automatisch Programma
Het wasgoed sorteren in stapels met verschillende soorten textiel? Dat is gewoon veel te veel werk. En als er nou eens een wasmachine was die je deze taak uit handen neemt? Nou, die is er een. AutoProgram en slimme sensors van Beko zoeken automatisch uit wat voor soort textiel je in de machine hebt gedaan en hoeveel kledingstukken er zijn, en kiezen het juiste programma voor jou. Katoen, kunstweefsels, gemengd - alles klaar. Het wassen van je kleren kan echt zó gemakkelijk zijn.


2 jaar garantie