• Goedkoop
  • Service
  • Vakkennis
  • Snelle levering
  • Zeer ruim assortiment
  • Goedkoop
  • Service
  • Vakkennis
  • Snelle levering
  • Zeer ruim assortiment

Beko RFSA210K20W Vrieskast. A+ 136cm Freezerguard werkt in omgeving tot -15 graden!

€ 339,00

€ 399,00

incl. belastingen plus verzending
Op voorraad

Beschrijving

Productbeschrijving

Deze moderne 55 cm brede en 136 cm hoge diepvrieskast van Beko is een eigentijds vormgegeven vrijstaande vriezer, voorzien van een praktische indeling en een zuinig energie A+ label. De RFSA210K20W heeft een netto inhoud van 168 liter.

De Diepvrieskasten van Beko met de laatste koeltechnieken zorgen voor een vermindering van het energieverbruik. Door hun goede isolatie is er bijvoorbeeld minder stroom nodig om de levensmiddelen op temperatuur te houden. Deze Beko RFSA210K20W heeft een energielabel A+ gekregen. Dat is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee.

Het vriesgedeelte

De Beko RFSA210K20W heeft een vriesruimte met een netto inhoud van 168 liter. Deze vriesruimte is verdeeld over zes transparante kunststof laden en een handige lade voor ijsblokjes. Deze 4-sterren diepvrieskast heeft een ruime invriescapaciteit van 9 kg per 24 uur en een autonomie tijd van 15 uur als er zich onverwacht een storing mocht voordoen. Een mechanisch controlesysteem houdt het klimaat in deze diepvrieskast optimaal.

FreezerGuard

Deze Beko vrieskast is zeer geschikt, dankzij de Freezer Guard functie, om in een koude ruimte te plaatsen, de minimum omgevingstemperatuur mag wel -15ºC bedragen.

Ruime en stille diepvrieskast

Voldoende ruimte voor de al uw boodschappen. Voor de meesten van ons is tijd heel kostbaar. Elke dag boodschappen doen moet niet nodig zijn om een goede voorraad te hebben. Daarom kunt u in een Beko diepvrieskast de levensmiddelen veilig, hygiënisch en efficiënt bewaren. Dit geldt natuurlijk ook voor uw verse producten die hun smaak en voedingswaarde moeten behouden door de snelle invriescapaciteit. Beko vriezers zijn flexibel en veelzijdig. Het geluidsniveau bij koelkasten wordt uitgedrukt in decibel (db). De RFSA210K20W heeft een geluidsniveau van 42 dB. Hoe lager deze waarde is, hoe stiller de diepvrieskast is.

Energieklasse: A+

Totale netto inhoud 168 liter

Regelbare thermostaat

Controlelampjes in bovenstijl

Vriesgedeelte

Inhoud vriesruimte: 168 liter

Interieur vriesruimte:

5 transparante diepvriesladen

Lade voor ijsblokjes

Invriescapaciteit: 9 kg/24 uur

Opslagtijd bij energiestoring: 15 uur

Manuele ontdooiing

2 jaar Garantie