• Goedkoop
  • Service
  • Vakkennis
  • Snelle levering
  • Zeer ruim assortiment
  • Goedkoop
  • Service
  • Vakkennis
  • Snelle levering
  • Zeer ruim assortiment

Beko RFNE270K32WN vrieskast NO FROST 151cm FreezeGuard TOPPRIJS

Productnr.: 1693

€ 569,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad * Gezien de huidige marktontwikkelingen is afwijking mogelijk. Wilt u zekerheid bel / app 06-13988068
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Deze witte diepvrieskast van Beko is een strak vormgegeven vrieskast, voorzien van een handige indeling en een zuinig energie label. De RFNE270K32WN heeft een inhoud van 214 liter, waarbij het vriesgedeelte is voorzien van een No-Frost systeem. Dus u hoeft nooit meer uw vriezer te ontdooien.

Ontdooien hoeft niet meer

De Beko RFNE270K32WN is voorzien van een no-Frost techniek. Het no-Frost luchtcirculatie systeem voorkomt rijp- en ijsvorming. Het systeem voert door luchtcirculatie de luchtvochtigheid uit de vriesruimte af. Hierdoor wordt uw vriezer ongemerkt ontdooit en is er vrijwel geen sprake van ijsafzetting op de wanden of van rijpvorming op de levensmiddelen. Daarnaast werkt het noFrost-systeem mee aan het continu laag houden van het energieverbruik.

ProSmart™ Inverter-motor

Wat wil je voor je lunch? Als jij een van die types bent die steeds weer in de vriezer rondsnuffelt, dan kun je op je elektriciteitsrekening besparen met deze Beko RFNE270K32WN vriezer voorzien van een ProSmart™ Inverter-compressor. Op die manier kun je de deur zo vaak als je wilt open doen om even rond te neuzen, maar de slimme ProSmart™-technologie past zich daarop aan en zorgt voor minder temperatuurvariaties zodat je voedsel snel wordt gekoeld en er slim energie en geld wordt bespaard. Daar komt nog bij dat de ProSmart™ Inverter-compressor viermaal stiller is dan de compressor in een gemiddelde vriezer*.

Deurrichting aanpassen aan de keukenindeling

Aan welke kant de deur van de vrieskast moet opengaan, is afhankelijk van de indeling van de keuken. Met de omkeerbare deur op deze Beko RFNE270K32WN kunnen de scharnieren zowel links als rechts worden geplaatst, dus bepaal je zelf naar welke kant de deur opengaat. Om nog meer vriesruimte te creëren kun je twee vrieskastkasten naast elkaar zetten en de deur van een van beide omkeren.


Productkenmerken

Afmetingen (H x B x D) 151.8 x 59.5 x 65.5

Totaal volume (L) 270

Netto inhoud (L) 214

NO FROST

Invriescapaciteit (kg/24u) 16

Geluidsniveau (dBA) 39 dBA

Koelgas R600a

Freezer Guard : werkt perfect in een temperatuur tot -15 °C

Klimaatklasse SN-T

Energie klasse F

Vak met doorzichtige klapdeur 2

Laden in kunststof 4

Snelvries compartiment

Omkeerbare deur

Energieverbruik (kW/24u)0.698Jaarlijks energieverbruik (kWu)283.33Energy Efficency Index (EEI)124.4Gewicht (kg) 63.5


2 jaar garantie