• Goedkoop
 • Service
 • Vakkennis
 • Snelle levering
 • Zeer ruim assortiment
 • Goedkoop
 • Service
 • Vakkennis
 • Snelle levering
 • Zeer ruim assortiment

Beko RDSA240K30XBN koel vries combinatie 146.5cm RVS NOOIT ontdooien TOPPRIJS

Productnr.: 1687

€ 429,00
-2%
€ 419,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad * Gezien de huidige marktontwikkelingen is afwijking mogelijk. Wilt u zekerheid bel / app 06-13988068
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Beko RDSA240K30XBN heeft een koelruimte van 177 liter en een vriesvak van 46 liter. Dankzij de ventilator in het koelgedeelte wordt de koude lucht gelijkmatiger verdeeld in de koelkast. Deze koel vriescomabinatie van beko heeft 3 legplateaus die zelf in te delen zijn en een groetelade. Verder met een bewaartijd bij stroomuitval van 16 uur en een invriesvermogen van 4.0 kg per 24 uur. Ook is de RDSA240K30XBN voorzien van snelvriezen - dat wil zeggen dat pas ingeladen voedsel sneller wordt ingevroren en biedt zo bescherming voor reeds ingevroren voedingsmiddelen. Tevens beschikt de koelvriescombinatie over anti-bacteriële deurrubber bescherming en LED binnenverlichting. Met de fraaie RVS uitvoering en strakke vormgeving haal je ook nog eens een eigentijds apparaat in huis!

Voordelen

 • MiniFrost® systeem
 • Veiligheidsglas
 • Ledverlichting
 • Snelvriesfunctie

Nadelen

 • Niet geschikt voor ruimtes onder de 10°C


MiniFrost®

Het is nu bijna nooit meer nodig om zelf het vriesvak te ontdooien. Door het MiniFrost® systeem wordt het vocht uit de vriezer afgevoerd door een ventilatiesysteem. Op deze manier blijft de lucht droog, wat voorkomt dat er ijs aanslag aan de binnenkant van je apparaat, of op je eten komt. Omdat er geen ijs aanslag in de vriezer zit, bespaart dit direct energie en is het beter voor je vrieswaren.

LED verlichting

Om alles goed te kunnen zien in de koelkast beschikt de Beko RDSA240K30XBN-over Led Illumination®. Dit houdt in dat elk rek met ledlampjes verlicht is en ook bovenin de koelkast zit led verlichting. Zo kun je in een opzicht alles in je koelkast gemakkelijk zien, zelfs wat er er achtering of in een hoek staat. Als laatste is Led verlichting ook nog een een stuk energiezuiniger dan de normale standaard verlichting in koelkasten.

Veiligheidsglas

Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het gewicht van je levensmiddelen die je in de diepvriezer wilt zetten. De platen zijn namelijk gemaakt van gehard veiligheidsglas. Dit zorgt ervoor dat tot wel 25kg aan gewicht kunnen dragen. Daarnaast zijn ze ook beter beschermd tegen krassen en scheuren, in tegenstelling tot on behandeld glas. Je kunt dus met een gerust hart een grote zwarte pot in de vriezer zetten.

Omkeerbare deur

Deze vriezer is aan te passen aan je keuken. Je kunt namelijke zelf bepalen aan welke kant de deur van de vriezer opengaat dankzij de omkeerbare deur. De scharnieren van de deur kunnen zowel aan de linkerkant als de rechterkant worden geplaatst. Om nog meer koelruimte te creëren kun je twee koelkasten, een koelkast en een vriezer of twee vriezers naast elkaar zetten en de deur van een van beide omkeren.

Antibacteriële Deurrubbers

Deurrubbers zijn moeilijk schoon te houden en daardoor zijn ze vaak een haard van bacteriën. Door toevoeging van een antibacterieel bestanddeel in de deurrubbers van deze Beko koelkast wordt de hygiëne van deze delen verbeterd. Zo zullen de deurrubbers fungeren als beschermers tegen bacteriën. Met de speciale binnenbekleding van het interieur, wordt de groei van micro-organismen en bacteriën voorkomen.


Productkenmerken

Energieklasse F

Afmetingen (H x B x D) 146,5 x 54 x 57,4

Totaal volume (L) 240

Inhoud koelkast (L) 177

Inhoud vrieskast (L) 46

Totaal net. vol. (L) 223

Werkt alleen in een omgeving warmer dan 5°C

Omkeerbare deur

Geluidsniveau (dBA) 38 dBA

Geluidsklasse C

Koelgas R600a

Energieverbruik (kW/24u) 0.625

Jaarlijks energieverbruik (kWu) 228.

Regelbare glazen leggers 4

Groenten laden 1

Verstelbare deurvakken 3

Flessenrek in deur

Regelbare thermostaat

Binnenverlichting LED


2 jaar garantie