• Goedkoop
 • Service
 • Vakkennis
 • Snelle levering
 • Zeer ruim assortiment
 • Goedkoop
 • Service
 • Vakkennis
 • Snelle levering
 • Zeer ruim assortiment

Beko RCNE560E40ZLXPHUN 70cm breed XXL HygieneShield™ + HarvestFresh

Productnr.: 1473

€ 1.199,00
-33%

€ 799,00

incl. btw, excl. levering
Op voorraad * Gezien de huidige marktontwikkelingen is afwijking mogelijk. Wilt u zekerheid bel / app 06-13988068
Levertijd: 2 dag(en)

BeschrijvingDe Beko RCNE560E40ZLXPHUN is een volwaardige koel- en vriescombinatie waar je veel in kwijt kan. Met een totale netto inhoud van 508 liter, hoef je dus niet meer elke dag boodschappen te doen. Hij heeft 350 liter capaciteit in het koelgedeelte en 58 liter capaciteit in het vriesgedeelte. Deze koelkast van Beko is ook enorm hygienisch dankzij de nieuwe HygieneShield™ technologie van Beko die meer dan 99% van de bacteriën en virussen (inclusief coronavirus) elimineert.

Daarnaast beschikt deze koel- en vriescombinatie van Beko ook over een 0 graden zone met een capaciteit van 35 liter, waardoor je vlees, zuivel en vis langer goed blijft. Dankzij het Full No Frost koelsysteem is handmatig ontdooien verleden tijd. Daarnaast blijven je producten langer vers en smaakvol. Het koelgedeelte is van alle gemakken voorzienIn het koelgedeelte ontdek je 3 verstelbare glazen plateaus, een Super Fresh Vak (0 -3°C) en een handige groentelade.

Voordelen

 • NeoFrost® systeem: dubbele koeling
 • HygieneShield™ : UV-licht technlogie
 • EverFresh+®
 • Snelvriesfunctie
 • LED verlichting
 • Omkeerbare deur

Nadelen

 • Niet geschikt voor ruimtes onder de 10°C


NeoFrost™ dubbele koeling
Je wilt graag levensmiddelen kunnen bewaren in de vriezer zonder dat geuren zich met elkaar gaan vermengen. Dankzij het aparte koelsystemen van NeoFrost™ is dit mogelijk. De Beko RCNE560E40ZLXPHUN beschikt over Zeven aparte koelsystemen. Deze dubbele koeling zorgt ervoor dat in elk vak de ideale temperaturen en luchtcirculatie wordt behouden in zowel de vriezer als de koelkast. Zo blijft alles langer vers zonder dat geuren met elkaar gaan vermengen en dat terwijl er geen ijsafzetting plaatsvindt.

HygieneShield™

De Beko RCNE560E40ZLXPHUN beschikt over de nieuwe HygieneShield™ technologie van Beko. Deze maakt gebruik van innovatieve UV-licht technologie, ontwikkeld als resultaat van diepgaand wereldwijd consumentenonderzoek. De UV-licht technologie in deze Beko koelkast doodt meer dan 99% van de bacteriën en virussen (inclusief coronavirus). Hiermee is de Beko RCNE560E40ZLXPHUN een stuk hygienischer dan een gemiddelde andere koelkast.

EverFresh+®

Deze koel- en vriescombinatie van Beko beschikt over een EverFresh+® vak. Dit is een groentelade die ervoor zorgt dat de kwaliteit van je levensmiddelen niet achteruit gaan. Dankzij de nauwkeurige instelling van temperatuur en vochtigheidsgraad in het EverFresh+® vak van Beko kunnen je, je fruit en groente tot dertig dagen vers blijven, zodat je alle gezonde ingrediënten altijd bij de hand hebt. Deze lade heeft een inhoud 23 liter waardoor je voldoende versproducten hierin kan bewaren en dus minder vaak boodschappen hoeft te doen!

HarvestFresh

De Beko RCNE560E40ZLXPHUN beschikt over de HarvestFresh thecnologie van Beko. Deze technologie zorgt ervoor dat je groente en fruit geen vitamines verlizen in de groentelade van je koelkast. De 3 kleuren in deze lade van Beko bootsen een zonnecyclus na van 24 uur waardoor je versproducten hun vitamines behouden, voor een gezonde lifestyle!


ProSmart-invertercompressor

Uiterst efficiënt, duurzaam en stil. Als je koelkast een brommende en gorgelende energieslurper is, is het tijd om over te stappen. Dankzij het innovatieve ontwerp koelt de ProSmart-invertercompressor sneller en energiezuiniger, en werkt bovendien vier keer stiller dan de gemiddelde koelkastcompressor. Het apparaat past zich sneller aan temperatuurschommelingen aan, houdt levensmiddelen langer vers en werkt energiezuinig.

CoolRoom

Vlees, vis en zuivel hebben een lagere temperatuur nodig om vers te blijven. In het CoolRoom-compartiment bewaar je deze producten net boven het vriespunt en bij een optimale vochtigheidsgraad. Zo blijven levensmiddelen twee keer zo lang vers en smaakvol.

LED verlichting

Om alles goed te kunnen zien in de koelkast beschikt de Beko RCNE560E40ZLXPHUN over Led Illumination®. Dit houdt in dat elk rek met ledlampjes verlicht is en ook bovenin de koelkast zit led verlichting. Zo kun je in een opzicht alles in je koelkast gemakkelijk zien, zelfs wat er er achtering of in een hoek staat. Als laatste is Led verlichting ook nog een een stuk energiezuiniger dan de normale standaard verlichting in koelkasten.

Veiligheidsglas

Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het gewicht van je levensmiddelen die je in de koelkast wilt zetten. De platen zijn namelijk gemaakt van gehard veiligheidsglas. Dit zorgt ervoor dat tot wel 25kg aan gewicht kunnen dragen. Daarnaast zijn ze ook beter beschermd tegen krassen en scheuren, in tegenstelling tot on behandeld glas. Je kunt dus met een gerust hart een grote zwarte pot in de koelkast zetten.

Omkeerbare deur

Deze vriezer is aan te passen aan je keuken. Je kunt namelijke zelf bepalen aan welke kant de deur van de vriezer opengaat dankzij de omkeerbare deur. De scharnieren van de deur kunnen zowel aan de linkerkant als de rechterkant worden geplaatst. Om nog meer koelruimte te creëren kun je twee koelkasten, een koelkast en een vriezer of twee vriezers naast elkaar zetten en de deur van een van beide omkeren.

SmoothFit™

Sommige keukens hebben een bijzondere indeling, met apparaten op onpraktische plaatsen. SmoothFit™-deuren gaan niet voorbij het zijpaneel wanneer ze op 90 graden worden geopend. Dit betekent dat je de koelkast gemakkelijk in een hoek van de keuken of naast een wand kunt zetten en toch zonder problemen kunt gebruiken. Ook de laden kun je helemaal uittrekken!

Antibacteriële Deurrubbers

Deurrubbers zijn moeilijk schoon te houden en daardoor zijn ze vaak een haard van bacteriën. Door toevoeging van een antibacterieel bestanddeel in de deurrubbers van deze Beko koelkast wordt de hygiëne van deze delen verbeterd. Zo zullen de deurrubbers fungeren als beschermers tegen bacteriën. Met de speciale binnenbekleding van het interieur, wordt de groei van micro-organismen en bacteriën voorkomen.


Afmetingen & inhoud XXL

Hoogte 192 cm Breedte 70 cm Diepte 74,5 cm Netto inhoud 560 liter

Algemeen

Fabrieksgarantie 2 jaar

Geluidsniveau 38 dB

Draairichting deur Rechts

Draairichting deur aanpasbaar Ja

Minimale omgevingstemperatuur Subnormaal (10 graden)

Temperatuurinstelling Draaiknop


Energieverbruik

Energieverbruik per jaar 303 kWh

Energiekosten per jaar€ 75

Nieuw energielabel E

Koelkenmerken

Inhoud koelruimte 385 liter

Aantal plateaus 3

Materiaal plateaus Veiligheidsglas

Aantal groenteladen 1

Aanpasbaar interieur Ja

Aantal compressoren 1

Antibacteriasysteem Ja

0 graden zone Ja

Superkoelfunctie Ja

Vrieskenmerken

Inhoud vriesruimte 158 liter

Anti ijsvorming No Frost - nooit meer ontdooien

Aantal vriesvakken 3


2 jaar garantie

De koelvries combinatie voor het gezin die Hygiene belangrijk vind