• Goedkoop
 • Service
 • Vakkennis
 • Snelle levering
 • Zeer ruim assortiment
 • Goedkoop
 • Service
 • Vakkennis
 • Snelle levering
 • Zeer ruim assortiment

Beko RCNA406K40WN koel vries combinatie XXL 202.5cm hoogte TOPPRIJS

Productnr.: 1684

€ 609,00
0%

€ 609,00

Op voorraad * Gezien de huidige marktontwikkelingen is afwijking mogelijk. Wilt u zekerheid bel / app 06-13988068
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

Op zoek naar volwaardige koel-vriescombinatie met genoeg inhoud? Dan is de Beko RCNA406K40WN ideaal.
Deze koel-vriescombinatie van Beko is 202,5 cm hoog en 59,5 cm breed en beschikt over in totaal 362 liter inhoud! Het koelgedeelte heeft 253 liter en het vries gedeelte heeft 109 liter inhoud. Hij beschikt over een heldere binnenverlichting (led), een alarm wanneer de deur te lang open staat en een Super Fresh vak van 30 Liter, in dit Fresh vak ligt de temperatuur tussen de 0 en 3 graden wat uitermate geschikt is voor het langer vers houden van groente en fruit!

Voordelen

 • No Frost systeem
 • Dubbele koeling
 • Gehard veiligheidsglas
 • Opendeur alarm
 • Ledverlichting

Nadelen

 • Niet geschikt voor ruimtes onder de 10°C

Dubbele Koeling

Je wilt graag levensmiddelen kunnen bewaren in de vriezer zonder dat geuren zich met elkaar gaan vermengen. Dankzij het aparte koelsystemen van NeoFrost™ is dit mogelijk. Deze dubbele koeling zorgt ervoor dat in elk vak de ideale temperaturen en luchtcirculatie wordt behouden in zowel de vriezer als de koelkast. Zo blijft alles langer vers zonder dat geuren met elkaar gaan vermengen.

No Frost Systeem

Het is nu bijna nooit meer nodig om zelf de vriezer te ontdooien. Door het NoFrost systeem wordt het vocht uit de vriezer afgevoerd door een ventilatiesysteem. Op deze manier blijft de lucht droog, wat voorkomt dat er ijs aanslag aan de binnenkant van je apparaat, of op je eten komt. Omdat er geen ijs aanslag in de vriezer zit, bespaart dit direct energie en is het beter voor je vrieswaren.

Veiligheidsglas

Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het gewicht van je levensmiddelen die je in de diepvriezer wilt zetten. De platen zijn namelijk gemaakt van gehard veiligheidsglas. Dit zorgt ervoor dat tot wel 25kg aan gewicht kunnen dragen. Daarnaast zijn ze ook beter beschermd tegen krassen en scheuren, in tegenstelling tot on behandeld glas. Je kunt dus met een gerust hart een grote zwarte pot in de vriezer zetten.

LED verlichting

Om alles goed te kunnen zien in de koelkast beschikt de Beko RCNA406K40WN over Led Illumination®. Dit houdt in dat elk rek met ledlampjes verlicht is en ook bovenin de koelkast zit led verlichting. Zo kun je in een opzicht alles in je koelkast gemakkelijk zien, zelfs wat er er achtering of in een hoek staat. Als laatste is Led verlichting ook nog een een stuk energiezuiniger dan de normale standaard verlichting in koelkasten.

Omkeerbare deur

Deze vriezer is aan te passen aan je keuken. Je kunt namelijke zelf bepalen aan welke kant de deur van de vriezer opengaat dankzij de omkeerbare deur. De scharnieren van de deur kunnen zowel aan de linkerkant als de rechterkant worden geplaatst. Om nog meer koelruimte te creëren kun je twee koelkasten, een koelkast en een vriezer of twee vriezers naast elkaar zetten en de deur van een van beide omkeren.

SmoothFit™

Sommige keukens hebben een bijzondere indeling, met apparaten op onpraktische plaatsen. SmoothFit™-deuren gaan niet voorbij het zijpaneel wanneer ze op 90 graden worden geopend. Dit betekent dat je de koelkast gemakkelijk in een hoek van de keuken of naast een wand kunt zetten en toch zonder problemen kunt gebruiken. Ook de laden kun je helemaal uittrekken!


Hoogte 202,5 cm Breedte 59,5 cm Diepte 67 cm

Netto inhoud 362 liter

Algemeen

Fabrieksgarantie 2 jaar

Geluidsniveau 40 dB

Draairichting deur Rechts

Draairichting deur aanpasbaar Ja


Energieverbruik

Energieverbruik per jaar 282 kWh

Energiekosten per jaar€ 59,34

Nieuw energielabel E

Koelkenmerken

Inhoud koelruimte 253 liter

Aantal plateaus 5

Materiaal plateaus Gehard glas

Flessenrek Ja

Aantal groenteladen 1

Aanpasbaar interieur Ja

Aantal compressoren 1

Antibacteria systeem Ja

0 graden zone Ja