• Goedkoop
 • Service
 • Vakkennis
 • Snelle levering
 • Zeer ruim assortiment
 • Goedkoop
 • Service
 • Vakkennis
 • Snelle levering
 • Zeer ruim assortiment

Beko RCNA366K40WN koel vries combinatie 185 cm werkt tot -5 graden

€ 569,00
0%

€ 569,00

Op voorraad
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Deze strak vormgegeven Beko RCNA366K40WN - Koel- en vriescombinatie heeft een netto inhoud van 324 liter. Naast dat hij mooi in je keuken staat kun je ook zelf bepalen aan welke kant de deur van de koelkast opengaat. Deze koelkast is voorzien van een No-Frost systeem, waardoor nooit meer je vriezer hoeft te ontdooien. Daarnaast beschikt hij ook over een snelvriesfunctie. Verder is de Beko RCNA366K40WN koel- vriescombinatie voorzien van LED verlichting.

Voordelen

 • NeoFrost® systeem: dubbele koeling
 • No Frost systeem
 • Snelvriesfunctie
 • Ledverlichting
 • Omkeerbare deur

Nadelen

 • Niet geschikt voor ruimtes onder de 10°C


NeoFrost™ dubbele koeling

Je wilt graag levensmiddelen kunnen bewaren in de vriezer zonder dat geuren zich met elkaar gaan vermengen. Dankzij het aparte koelsystemen van NeoFrost™ is dit mogelijk. De Beko RCNA366K40WN beschikt over Zeven aparte koelsystemen. Deze dubbele koeling zorgt ervoor dat in elk vak de ideale temperaturen en luchtcirculatie wordt behouden in zowel de vriezer als de koelkast. Zo blijft alles langer vers zonder dat geuren met elkaar gaan vermengen en dat terwijl er geen ijsafzetting plaatsvindt.

NoFrost™

De Beko RCNA366K40WN is voorzien van een no-Frost techniek. Het No-Frost luchtcirculatie systeem voorkomt rijp- en ijsvorming. Het noFrost-systeem is een systeem dat door middel van luchtcirculatie de luchtvochtigheid uit de koelruimte afvoert. Hierdoor wordt uw apparaat ongemerkt ontdooid en is er vrijwel geen sprake van ijsafzetting op de wanden van het vriesgedeelte of van rijpvorming op de levensmiddelen. Daarnaast werkt het noFrost-systeem mee aan het continu laag houden van het energieverbruik.

ProSmart-invertercompressor

Uiterst efficiënt, duurzaam en stil. Als je koelkast een brommende en gorgelende energieslurper is, is het tijd om over te stappen. Dankzij het innovatieve ontwerp koelt de ProSmart-invertercompressor sneller en energiezuiniger, en werkt bovendien vier keer stiller dan de gemiddelde koelkastcompressor. Het apparaat past zich sneller aan temperatuurschommelingen aan, houdt levensmiddelen langer vers en werkt energiezuinig.

LED verlichting

Om alles goed te kunnen zien in de koelkast beschikt de Beko RCNA366K40WN - Koel-Vriescombinatie over Led Illumination®. Dit houdt in dat elk rek met ledlampjes verlicht is en ook bovenin de koelkast zit led verlichting. Zo kun je in een opzicht alles in je koelkast gemakkelijk zien, zelfs wat er er achtering of in een hoek staat. Als laatste is Led verlichting ook nog een een stuk energiezuiniger dan de normale standaard verlichting in koelkasten.

Omkeerbare deur

Deze vriezer is aan te passen aan je keuken. Je kunt namelijke zelf bepalen aan welke kant de deur van de vriezer opengaat dankzij de omkeerbare deur. De scharnieren van de deur kunnen zowel aan de linkerkant als de rechterkant worden geplaatst. Om nog meer koelruimte te creëren kun je twee koelkasten, een koelkast en een vriezer of twee vriezers naast elkaar zetten en de deur van een van beide omkeren.

SmoothFit™

Sommige keukens hebben een bijzondere indeling, met apparaten op onpraktische plaatsen. SmoothFit™-deuren gaan niet voorbij het zijpaneel wanneer ze op 90 graden worden geopend. Dit betekent dat je de koelkast gemakkelijk in een hoek van de keuken of naast een wand kunt zetten en toch zonder problemen kunt gebruiken. Ook de laden kun je helemaal uittrekken!


Energieklasse E

Afmetingen (H x B x D) 186 x 59,5 x 66,5 cm

Totaal volume (L) 366

Inhoud koelkast (L) 185+30

Inhoud vrieskast (L)109

Totaal net. vol. (L) 324

Werkt alleen in een omgeving warmer dan-5°C

Koelsysteem FULL NO FROST

Digitale display

Omkeerbare deur

Geluidsniveau (dBA)38 dBA

Geluidsklasse C

Koelgas R600a

Energieverbruik (kW/24u)0.683

Jaarlijks energieverbruik (kWu) 249.

KoelkastIonisator

Regelbare glazen leggers 3

Groentenladen 1

Verstelbare deurvakken 3

Flessenrek in deur

Wijnrek

Regelbare thermostaat

Binnenverlichting LED

Ingebouwde verdamper

Vrieskast ****

Automatische ontdooiing

NO FROST

Invriescapaciteit (kg/24u)

6 Snelvries compartimenten

Laden in kunststof 3

Gewicht (kg)70

2 jaar garantie