• Goedkoop
  • Service
  • Vakkennis
  • Snelle levering
  • Zeer ruim assortiment
  • Goedkoop
  • Service
  • Vakkennis
  • Snelle levering
  • Zeer ruim assortiment

Beko HII64200SMT - Inbouw Inductiekookplaat, 2 fasen, 60 cm

Productnr.: 1866

€ 349,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad * Gezien de huidige marktontwikkelingen is afwijking mogelijk. Wilt u zekerheid bel / app 06-13988068
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

€50,= cashback


Vanaf vrijdag 7 juni tot en met zondag 4 augustus ontvangt de consument Cashback op geselecteerde built-in apparaten van Beko’’. Deze Cashback is alleen geldig op deelnemende modellen.

De consument kan zijn/haar aankoop registreren tot en met zondag 18 augustus. Registeren kan via de volgende link: www.beko.com/nl-nl/campagnes/inbouw.


Productbeschrijving
De Beko HII64200SMT inductie kookplaat heeft de beschikking over 4 kookzones. Omdat deze inductie kookplaat ingebouwd dient te worden, is het belangrijk om goed op de nismaten te letten.
RestwarmteindicatorMet de restwarmteindicator kan je zien hoe warm de verschillende kookzones nog zijn. Dit maakt het gebruik van de kookplaat een stuk veiliger.
KooktimerKoken met een timer is een stuk makkelijker. Je kan dit doen via je smartphone, maar het is nog handiger om dit via de kookplaat te doen. Deze kookplaat geeft je een signaal wanneer de timer is afgelopen.
KinderbeveiligingOp de meeste kookplaten zit kinderbeveiliging of een kinderslot. Door de kinderbeveiliging in te schakelen kunnen de instellingen op de kookplaat niet zomaar worden aanpassen. Ook voorkom je hiermee dat de kookplaat wordt aangezet terwijl dat niet de bedoeling was.
BoostfunctieMet de boostfunctie geef je een kookzone tijdelijk extra vermogen Dit vermogen wordt vervolgens gebruikt om de inhoud van de pan sneller aan de kook te brengen.


Type elektrische kookplaat Inductie

Aansluitwaarde 7200 W

Aansluiting op aantal fasen 2 fasen (7,6 kW)

Stekker of snoer meegeleverd Snoer zonder stekker meegeleverd

Nis breedte 56 cm

Nis hoogte 5.20 cm

Nis diepte 49 cm

Aantal kookzones 4

Type bedieningsknoppen Tiptoets

Turbo actie Ja

Timer Ja

Centrale aan- en uitknop Ja

Aanvullende functies Restwarmteindicator: zie welke kookzones er nog heet zijn na gebruik Kooktimer: krijg een signaal op het moment dat de timer is afgelopen Kinderbeveiliging: beveiligt de instellingen van de kookplaat Boostfunctie: geeft een kookzone tijdelijk extra vermogen om sneller te koken.

Indicatie restwarmte Per zone

Kinderslot Ja

Geïntegreerde afzuiging Nee

Automatische panherkenning Ja


2 jaar garantie


** kan door ons vakkundig worden aangesloten en ingebouwd**