• Goedkoop
  • Service
  • Vakkennis
  • Snelle levering
  • Zeer ruim assortiment
  • Goedkoop
  • Service
  • Vakkennis
  • Snelle levering
  • Zeer ruim assortiment

Beko FSM62010DWNL fornuis 60 cm

Productnr.: 1352

€ 359,00
6%
€ 379,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad * Gezien de huidige marktontwikkelingen is afwijking mogelijk. Wilt u zekerheid bel / app 06-13988068

Beschrijving

Bereid de heerlijkste maaltijden met het Beko fornuis FSM62010DWNL

Zoek je een nieuw fornuis? Bekijk dan eens wat de Beko FSM62010DWNL allemaal in huis heeft. Met dit veelzijdige fornuis zet je de heerlijkste maaltijden op tafel!

Het Beko fornuis FSM62010DWNL is een veelzijdig kooktoestel waarmee je de heerlijkste gerechten op tafel zet. Het fornuis heeft vier gasbranders en een elektrische oven met grillfunctie. Lucifers heb je niet meer nodig: de vonkontsteking zit in de bedieningsknoppen geïntegreerd. Dat is niet alleen wel zo veilig, maar het is bovenal eenvoudig is het gebruik. Daarnaast is het fornuis voorzien van een thermokoppel. Dat houdt in dat de gastoevoer automatisch stopt bij een windvlaag of als er per ongeluk iets overkookt. De geëmailleerde pannendragers zijn eenvoudig schoon te maken en met de metalen afdekplaat zijn de branders uit het zicht als je klaar bent met koken.

Ontdek de veelzijdige oven

Het ovengedeelte van het Beko fornuis FSM62010DWNL heeft een inhoud van 66 liter en bedien je heel eenvoudig met twee draaiknoppen. Met de ene knop stel je de temperatuur in tot maximaal 250 graden, en met de andere selecteer je welke ovenfunctie je wilt gebruiken: boven- en/of onder warmte, grillen of hete lucht. Daarnaast heeft de oven een 3D-functie. Daarbij gaan de boven- en onder verwarming en de ventilator aan. Je gerechten worden zo snel en gelijkmatig rondom verwarmd in één ovenschaal. De crisp functie zorgt voor extra krokante laagjes, bijvoorbeeld bij een aardappel gratin. De ontdooi functie is superhandig voor al je vergeten bent om iets op tijd uit de vriezer te halen. De oven heeft twee bakplaten en een rooster, zodat je op drie niveaus tegelijkertijd kunt werken. De binnenkant van de oven is voorzien van een geëmailleerde laag, zodat je die gemakkelijk kunt schoonmaken. Verder beschikt de oven over een ingebouwde timer, zodat je nooit meer iets kunt laten aanbranden. In het opbergvak onder de oven kun je extra attributen opbergen, zoals spullen voor het grillen. Daarmee is het Beko fornuis FSM62010DWNL een ideaal kooktoestel, veelzijdig in het gebruik en met energieklasse A ook nog eens superzuinig!

Specificaties

Design Kleur van het product Wit

Soort bediening Draaiknoppen


Oven Aantal ovens 1

Totale capaciteit (ovens) 65 l

Soort oven Elektrisch Verlichting binnenin Ja

Koker Type kookplaat Gas

Aantal branders/kookzones 4

Aantal gaspitten 4

Elektronische ontsteking ja

Hittesensor bescherming Ja

Materiaal pannendragers Geëmailleerd

Gewicht en omvang Breedte 60 cm Diepte 60 cmHoogte 85 cm

Gewicht 47.5 kg

Overige specificaties Grill Ja

Koken Ja

Ontdooifunctie Ja

Netbelasting 2500 W

Hetelucht Ja

Prestatie Maximum temperatuur oven 250 °C

* Witgoed Koopjes Brabant kan elk fornuis veilig voor u aansluiten voor slechts een kleine bijdrage

* gasslang wordt standaard NIET meegeleverd

2 jaar garantie