• Goedkoop
  • Service
  • Vakkennis
  • Snelle levering
  • Zeer ruim assortiment
  • Goedkoop
  • Service
  • Vakkennis
  • Snelle levering
  • Zeer ruim assortiment

Beko FSE52322DWNL fornuis 50 cm wit

€ 328,00

incl. belastingen plus verzending
Op voorraad
Levertijd: 4 dag(en)

Beschrijving

Het Beko fornuis FSE52322DWNL, een zeer betrouwbaar gasfornuis

Het Beko fornuis FSE52322DWNL vormt de basis voor je moderne keuken. Dit zuinige gasfornuis is makkelijk te bedienen en te reinigen. De prima oven gebruik je voor ovengerechten, nagaren en grillen. Met dit fornuis is geen recept te ingewikkeld.

Comfortabel koken op gas

Het Beko fornuis FSE52322DWNL is gemakkelijk te bedienen met zijn gevoelig reagerende draaiknoppen, zodat écht op maat garen tot je mogelijkheden behoort. De solide pannendragers geven je pannen stabiliteit en maken het dagelijkse koken tot een waar culinair feest. Dit gasfornuis is voorzien van vier gaspitten en na gebruik sluit je hem af met zijn deksel van hoogwaardig veiligheidsglas. Dit gasfornuis is geschikt voor elke grote en moderne keuken, maar komt ook goed tot zijn recht in een keuken van kamerbewoners of kleinbehuisden.

Een uitstekende oven met grillstand

De oven van het Beko fornuis FSE52322DWNL heeft een inhoud van 55 liter en een draagrek dat op diverse standen te plaatsen is. Een hoge taart bakken of een pizza opwarmen gaat zo even gemakkelijk. De heteluchtoven zorgt voor een constante en gelijkmatige hoge temperatuur. Hierdoor kun je ook gevoelige ingrediënten op restaurantwaardige manier laten nagaren. De goed geïsoleerde deur zorgt ervoor dat je oven ook aan de buitenkant op een veilige temperatuur blijft. Deze oven is bovendien te gebruiken als grilloven waardoor je mogelijkheden als kok nog meer worden uitgebreid. Je bedient je oven via zijn goed afleesbare digitale display. Bij je oven krijg je een draagrooster en een sausplaat van hoogwaardig metaal.

Makkelijk te reinigen en zuinig met gas

De twee pottendragers en alle onderdelen zoals branders en branderdeksels, zijn eenvoudig te verwijderen en schoon te maken. Ook het gladde en sterke email van je fornuis heb je in een mum weer helemaal zoals het hoort. Het grote voordeel van het Beko fornuis FSE52322DWNL is de zelfreinigende functie van je oven. Zeker als je regelmatig grilt, weet je dat je oven snel vervuild raakt. Met de SteamClean-functie is alle aanslag snel losgeweekt en zul je merken dat je nauwelijks tijd hoeft te investeren in een écht hygiënische schoonmaakbeurt. Het Beko fornuis FSE52322DWNL is geplaatst in energie-efficiëntieklasse A. Je gasrekening zal hierdoor hoogstwaarschijnlijk lager uitvallen.


Gasslang Let op: een gasslang wordt standaard niet meegeleverd

Aansluitwaarde 2000 Watt


Algemeen

Taal handleiding Universeel

Oven eigenschappen

Max. oventemperatuur250 graden Celcius


Afmetingen (H x B x D) 85 x 50 x 60


2 jaar garantie