• Goedkoop
  • Service
  • Vakkennis
  • Snelle levering
  • Zeer ruim assortiment
  • Goedkoop
  • Service
  • Vakkennis
  • Snelle levering
  • Zeer ruim assortiment

Beko DIN39430 volledige inbouw vaatwasser A+++ 14 couverts Led Spot 5 jaar garantie

€ 548,00

€ 739,00

incl. belastingen plus verzending
Op voorraad

Beschrijving

Omschrijving Beko DIN39430

Auto programma

Dankzij het auto programma, wordt de bevuilingsgraad van de vaat door sensoren gedecteerd, die op hun beurt automatisch bepalen welke was cyclus het meest geschikt is.

Bevuilingsgraad sensor

De automatische sensor bepaalt de bevuilingsgraad van de vaat en kiest het meest geschikte wasprogramma.

Water Safe+

In geval van overlopen, sluit het WaterSafe+ systeem van de Beko vaatwassers het water dat in de machine loopt af.

TrayWash

Officiële partner van? wie een hekel heeft aan poetsen
Iedereen heeft wel wat beters te doen dan het poetsen van ovenschalen en -rekken. Laat ons je de moeite besparen met TrayWash. Het hogedruk schoonmaakprogramma van TrayWash doet voor jou het zware werk van het schoonmaken van bakvormen. Vooruit nou, maak het beste van je nieuwe vrije tijd.

Schuifdeur

Als je een hekel hebt aan lelijke kieren tussen plinten en het deurpaneel van je vaatwasser hebben we goed nieuws voor je. Die afzichtelijk verkeerde combinaties zijn helemaal niet meer nodig met de schuifdeurfunctie op jouw vaatwasser. Slimme mechaniek zorgt ervoor dat het deurpaneel langs de vaatwasserdeur schuift als die opengaat. Dit vermindert de plinthoogte, wat een langer keukenkastpaneel mogelijk maakt zonder kier tussen de plint en de deur van de vaatwasser. Nu kun je in je keuken een gladde afwerking krijgen die de harmonie herstelt.

ProSmart Inverter-motor

Als je milieubewust bent maar toch een stillere vaatwasser wilt, kunnen we je niet tegenspreken. We kunnen je echter wel de technologie van de ProSmart Inverter-motor aanbieden; die is niet alleen 2 maal stiller dan de meeste andere (dankzij een wrijvingsloze motor) maar helpt je ook water en energie te besparen. Hij verspilt bijna niets en biedt een classificering van A+++ (-10%) door alleen te gebruiken wat noodzakelijk is. Dat is een hele zorg minder. Getest door interne laboratoria.

Fast+-functie

Als je ooit een grote menigte vermaakt hebt, dan weet je dat er geen sprake kan zijn van wachten op het schoonmaken van glazen en borden. Je wilt je gasten vast en zeker niet laten wachten op het tweede rondje drankjes en hapjes. De Fast+-functie in jouw Beko vaatwasser biedt je reinigingsprestaties die een verbazingwekkende 3 maal sneller zijn. Dit kan je tot 70% van je kostbare tijd besparen en krijgt je schotels bovendien glanzend schoon. Allemaal extra tijd dus voor een onderhoudend gesprek met je gasten. Getest door interne laboratoria.

SelFit

Er was eens een tijd dat je kon kiezen uit twee mogelijkheden voor de deur van je vaatwasser: open of dicht. Maar dat is verleden tijd. Nu, met de Beko SelFit-deur, heb je een oneindig aantal mogelijkheden. De deur van je vaatwasser kan in elke positie open blijven staan, en dat maakt het vullen en leeghalen een stuk gemakkelijker. Ook zijn met SelFit geen gewichtsaanpassingen meer nodig, want er kunnen deurpanelen met een gewicht tot 9 kg aan bevestigd worden. Het is allemaal zo gemakkelijk en het werkt als in een droom. Prachtig.

LEDSpot

Jouw Beko vaatwasser kan zo stil zijn werk doen dat je niet eens weet of hij aan staat of niet. Is hij al klaar met het wassen van de vaat? Ja of nee? Je hoeft geen tijd te verspillen aan twijfelen en controleren. De Beko LEDSpot op jouw vaatwasser komt je namelijk te hulp. Een indicatie met rood licht op de vloer voor de voet van de machine betekent dat je met een snelle blik weet of hij nog draait of niet. Dus laat de vaatwasser rustig zijn werk doen terwijl jij je haast om dat van jou te doen.

BabyProtect+

Gezinsuitbreiding kan een hoop werk met zich meebrengen: voeden, laten boeren, luiers verschonen. Maar het reinigen van flessen en fopspenen hoeft in elk geval niet veel werk te zijn met de BabyProtect+-technologie. Beko BabyProtect+ heeft een speciaal programma dat antibacteriële instellingen omvat evenals speciale accessoires om voor de gezondheid van je baby te zorgen samen met de rest van de vaat. Het betekent dat je zeker kunt zijn van 99,9999% hygiëne. Ook zit er een antibacteriële afdichting, een extra spoelstap en een afsluitende hete spoelcyclus op 70 °C die perfect is voor babyflessen. Plus: er is ook nog een speciale babyfleshouder in de onderste mand. Geweldig! Getest door TRLP (TÜV Rheinland LGA Products GmbH)Specificaties

Kastontwerp Volledig ingebouwd

Energie-efficiëntieklasse A+++

Geluidsniveau 40 dB

Aantal couverts 14 couverts

Uitgestelde start timer Ja

Jaarlijks energieverbruik 237 kWu

Bestek compartiment type Mand

Hoogte 818 mm Breedte 598 mm Diepte 550 mm

Installatie compartiment hoogte (min)82 cm

Installatie compartiment hoogte (max)92 cm

Aqua Stop-functie Ja

Droog systeem Condensatie

Kleur bedieningspaneel Grijs

Aantal temperatuurinstellingen 6

Aantal wasprogramma's 9

Droog klasse A

Energieverbruik per cyclus 0,83 kWu

Zout indicator Ja

Glansmiddel indicator Ja

Ingebouwd display Ja

Net belasting 1800 W

Soort bediening Touch

Duur cyclus 235 min

Gewicht 40,9 kg

Afwasprogramma's Auto, Economie, Glas/Breekbaar, Intensief, Voorwassen, Snel Zelf reinigende filter Nee


5 jaar garantie

10 jaar motor garantie


* kan worden ingebouwd door Witgoed Koopjes Brabant tegen een uiterst vriendelijk tarief *