• Goedkoop
  • Service
  • Vakkennis
  • Snelle levering
  • Zeer ruim assortiment
  • Goedkoop
  • Service
  • Vakkennis
  • Snelle levering
  • Zeer ruim assortiment

Beko BDFN36530XC vrijstaande vaatwasser rvs bestek tray beste koop consumenten bond

Productnr.: 1401

€ 579,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad * Gezien de huidige marktontwikkelingen is afwijking mogelijk. Wilt u zekerheid bel / app 06-13988068
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

! Beko BDFN36530XC vrijstaande vaatwasser. Rvs

15 programma's

Aparte bestek tray

Zuinig D label

15 couverts inhoud ( ruim)

Droogt met stoom

De Beko BDFN36530XC vaatwasser met energielabel D heeft maar liefst 6 verschillende programma's, waaronder een automatisch programma, Quick&Shine, Kort 30 minuten programma en een intensief programma.

Dankzij de Glas care functie glanzen je glazen mooi wanneer ze uit de vaatwasser komen. Met een bestekkorf voor 15 couverts in de onderkorf zorgt deze samen met de neerklapbare bordenrekken voor extra flexibiliteit.

Wanneer de vaatwasser in werking is brandt er een LED spot op de vloer. Ook kun je ook de start van de vaat uitstellen. Voordelen: Startuitstel om het wasprogramma later te starten Snel+ Drie keer sneller wassen SoftTouch™-rekken

Een lichtprojectie op de vloer geeft aan hoelang het wasprogramma nog bezig is Nadelen: Met Energielabel D, dit is niet de meest zuinige vaatwasser SelFit®

Als je de vaatwasser wilt leeghalen zonder de hele deur te openen, dan is deze Beko BDFN36530XC ideaal voor jou!

Met SelFit kun je de deur in elke gewenste hoek zetten, zodat je de vaatwasmachine kunt vullen en leegmaken zonder dat de deur in de weg zit. Het stevige mechanisme is geschikt voor deuren tot 9 kg. Schuivende afwasmiddeldispenser

De afwasmiddeldispenser is gemakkelijk te openen. Deze schuif je namelijk open en dicht. Zo voorkom je dat je, je vingers bezeert bij het openen en gaat het afwasmiddel toevoegen ook een stuk sneller dan je gewend bent. Fast+ programma Als je ooit een grote menigte vermaakt hebt, dan weet je dat er geen sprake kan zijn van wachten op het schoonmaken van glazen en borden.

Je wilt je gasten vast en zeker niet laten wachten op het tweede rondje drankjes en hapjes. De Fast+-functie in jouw Beko vaatwasser biedt je reinigingsprestaties die een verbazingwekkende 3 maal sneller* zijn.

Dit kan je tot 70%* van je kostbare tijd besparen en krijgt je schotels bovendien glanzend schoon.

Allemaal extra tijd dus voor een onderhoudend gesprek met je gasten. * Getest door interne laboratoria. SoftTouch™

Weer een fragiel glas gebroken omdat het tegen andere dingen aanstootte tijdens het afwassen in de vaatwasmachine?

De gepatenteerde SoftTouch™-rekken in de bovenste mand houden je glazen met steel voorzichtig op hun plaats, zodat ze tijdens het afwassen niet beschadigd raken.

Bovendien zijn de rekken voor kopjes en mokken in hoogte verstelbaar, zodat je breekbare servies perfect op zijn plek blijft. LEDSpot™

Jouw Beko afwasautomaat kan zo stil zijn werk doen dat je niet eens weet dat hij aan staat of niet. Is de machine al klaar met het afwassen van de vaat? Ja of nee? Je hoeft geen tijd te verspillen aan twijfelen en controleren. De Beko LEDSpot™ op jouw vaatwasser komt je namelijk te hulp.

Een indicatie met rood licht op de vloer voor de machine betekent dat je met een snelle blik weet of hij nog draait of niet. Dus laat de vaatwasser rustig zijn werk doen terwijl jij je haast om dat van jou te doen.

2 jaar garantie