• Goedkoop
  • Service
  • Vakkennis
  • Snelle levering
  • Zeer ruim assortiment
  • Goedkoop
  • Service
  • Vakkennis
  • Snelle levering
  • Zeer ruim assortiment

Beko BBIE12301XMP - Inbouwoven

Productnr.: 1861

€ 468,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad * Gezien de huidige marktontwikkelingen is afwijking mogelijk. Wilt u zekerheid bel / app 06-13988068
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

€50,= cashback


Vanaf vrijdag 7 juni tot en met zondag 4 augustus ontvangt de consument Cashback op geselecteerde built-in apparaten van Beko’’. Deze Cashback is alleen geldig op deelnemende modellen.

De consument kan zijn/haar aankoop registreren tot en met zondag 18 augustus. Registeren kan via de volgende link: www.beko.com/nl-nl/campagnes/inbouw.


Productbeschrijving

Bespaar tijd met onze ovens die zichzelf reinigen met één druk op de knop. De oven verwarmt tot een extreem hoge temperatuur van 480°C, waardoor vuil en vet verbranden. Het enige wat je dan nog hoeft te doen, is met een vochtige doek afnemen voor een schone oven.


Met de Pyrolytische Zelfreinigende Functie van de Beko BBIE12301XMP wordt schoonmaken een fluitje van een cent.


AeroPerfect™ Dankzij de AeroPerfect™ technologie stroomt er constant lucht door de oven, waardoor temperatuurschommelingen tot een minimum worden beperkt. Hierdoor geniet je van snelle en gelijkmatige bereiding, keer op keer.


RecycledNet® Onze RecycledNet® oven bevat onderdelen gemaakt van gerecyclede visnetten en industrieel draadafval, omgezet in hoogwaardige, thermisch resistente materialen. Zo draag je bij aan duurzaamheid terwijl je kookt.


Multifunctionele Oven Bak perfecte cupcakes, braden van een heerlijke zondagse maaltijd of gebruik de grill om je gerechten aan de bovenkant krokant te maken. Een multifunctionele oven biedt ultieme flexibiliteit in koken door het combineren van een ventilator- en conventionele oven, een grill en een scala aan verschillende kookfuncties.


Ventilatorondersteund Koken Perfect voor gelijkmatig geroosterd vlees en perfect gebakken desserts. Ventilatorondersteund koken gebruikt gelijkmatige hitte dankzij de bovenste en onderste verwarmingselementen, waardoor koken sneller gaat.


Touch Control LED Display Precieze kooktijden kunnen worden ingesteld met het gebruiksvriendelijke touch control LED-display. Met de Beko BBIE12301XMP bereik je altijd de gewenste resultaten in de keuken, zonder gedoe.


Plaatsing

Nis hoogte 59 cm

Nis breedte 56 cm

Nis diepte 55 cm

Grill functie Ja

Maximale temperatuur 280 °C

Minimale temperatuur 40 °C

Ontdooi functionaliteit Ja

Bediening Knoppen met display

Reiniging oven Pyrolyse

Aantal inschuifhoogtes 5


2 jaar garantie