• Goedkoop
  • Service
  • Vakkennis
  • Snelle levering
  • Zeer ruim assortiment
  • Goedkoop
  • Service
  • Vakkennis
  • Snelle levering
  • Zeer ruim assortiment

Atag ZX6611C oven inbouw rvs, A+, Telescoopgeleiding, Pyrolyse reinigingssysteem, anti-fingerprint

Productnr.: 2247

Adviesprijs€ 1.449,00
-21%
€ 1.149,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad * Gezien de huidige marktontwikkelingen is afwijking mogelijk. Wilt u zekerheid bel / app 06-13988068
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

Beschrijving ZX6611C

De Atag ZX6611C is een inbouw oven uitgevoerd in het roestvrijstaal. Dit inbouw model is voorzien van een inhoud van 71 liter en is eenvoudig te openen door middel van een klapdeur.

Deze oven is eenvoudig in te bouwen, heeft een nishoogte van 60 centimeter en kan fraai gecombineerd worden met andere inbouwapparaten uit dezelfde serie. De Atag ZX6611C heeft een zuinig energieklasse A+ label.

Praktisch verder bij deze oven is de pyrolyse functie. Gedurende ruim een uur zal de binnenruimte worden schoongebrand op een temperatuur van 450 tot 500 graden. Tijdens dit proces zal de ovendeur kindveilig afgesloten zijn en niet te heet worden. Na afloop van het programma dienen alleen de verkoolde resten verwijderd te worden, waarna de oven weer klaar is voor gebruik.

Standaard wordt er bij deze oven 1 rooster en 1 bakplaat meegeleverd.


XL inhoud
Een ruime oveninhoud geeft u maximale culinaire ruimte: op meerdere niveaus bakken of plek voor een groter gerecht. Ook met deze forse binnenruimte blijven de inbouwmaten binnen de perken.

Soft-close
De deur van het apparaat is voorzien van een soft-close systeem. Dit betekent dat de deur zachtjes dichtgaat (vanaf 20 graden wordt de deur dichtgetrokken). Tussen 20 en 80 graden blijft de deur in de gekozen stand open staan.

Intuïtieve bediening
De intuïtieve bediening van de oven gaat via de massief metalen draaiknoppen links en rechts van het display en de oplichtende toetsen onder het kleuren TFT scherm. Met de linkerknop wordt eenvoudig de hoofdfunctie gekozen. Hierdoor is er altijd een overzicht over alle functies en heeft u directe toegang tot de belangrijkste functies. Na het selecteren van de hoofdfunctie wordt het exacte programma gekozen met de rechterknop en vervolgens temperatuur en indien gewenst tijd ingesteld. De rechterknop is een draai-/drukknop. Draaien om de juiste waarde te kiezen, drukken om door te gaan naar de volgende instelling. De toetsen onder het display lichten op al naar gelang deze gebruikt kunnen worden voor een bepaalde instelling. Zo wordt u intuïtief door de bediening geleid.

Automatische programma's
Naast alle mogelijke handmatige instellingen, hebben we voor een aantal populaire gerechten automatische programma’s samengesteld. U kiest het programma uit het menu en het apparaat stelt alles zelf in. Het display toont u de functie, temperatuur en tijd.

Telescoopgeleiding
De (stoom)oven is voorzien van een volledige uittrekbare telescopische geleiding. Met gemak zijn de gerechten in en uit de oven te schuiven. Dit zonder dat de bakplaat kantelt of van de geleiding afschiet. Overzichtelijk, veilig en ergonomisch.

Pyrolyse reinigingssysteem
Hij bestaat, de oven die zichzelf reinigt. Deze oven heeft een pyrolyse reinigingssysteem waarbij de oven opgewarmd wordt tot 500 °C. Aangekoekte resten en vlekken verbranden tot een fijn poeder dat u eenvoudig verwijdert met een vochtige doek. Tijdens de pyrolyse is de deur voor de veiligheid vergrendeld en blijft de buitenkant van de deur relatief koel door de toepassing van vier ruiten. Pyrolyse


Atag ZX6611C oven
Roestvrijstaal


Toebehoren
1 grillrooster
2 geëmailleerde bakplaten, 1 vlak en 1 diep
- pyrolyse bestendige zijrekjes

Bediening
- 5 inschuifniveaus, voor meerdere gerechten op 1 niveau volledig uittrekbare telescooprails voor de bakplaten en grillroosters
- 2.9 inch kleuren TFT display
- intuïtieve bediening door metalen draaiknoppen en interactieve touch control toetsen
- temperatuur instelbaar per 5 °C, van 30 - 275 °C
- grafische en tekstuele weergave van tijd, temperatuur en ovenfunctie met afbeeldingen van gerechten

Technische specificaties aansluitwaarde: 3,40 kW

Uitvoering
- ovenruimte inhoud: 71 liter
- klapdeur (soft-close)
- energielabel: A+

Veiligheid
- koele deur met 4 ovenruiten
- kinderslot
- koelventilator
- deurvergrendeling

Schoonmaakbaarheid
- anti-fingerprint RVS
- uitneembare binnenruit
- pyrolyse schoonmaaksysteem (verandert vuil in as)
- Aqua Clean schoonmaaksysteem (weekt vuil los)
- easy clean emaille binnenruimte / gladde ovenwanden

Ovenfuncties
- 69 automatische programma's (koken en ontdooien) met gewichtsingave
- 11 ovenfuncties: hetelucht, eco-hetelucht, grote grill, kleine grill, grill + ventilator, onder- en bovenwarmte, onderwarmte + ventilator, onderwarmte, onderwarmte + hetelucht, bovenwarmte, pro roast extra functies: snel voorverwarmen, warmhouden, bordenwarmen en ontdooien


Buitenmaten ( h x b x d )597 x 597 x 565 mm.

Inbouwmaten ( h x b x d )590 x 560 x 550 mm.

Binnenmaten oven (h x b x d)351 x 483 x 410 mm.


5 jaar garantie na registratie

** kan door ons vakkundig worden ingebouwd **