• Goedkoop
  • Service
  • Vakkennis
  • Snelle levering
  • Zeer ruim assortiment
  • Goedkoop
  • Service
  • Vakkennis
  • Snelle levering
  • Zeer ruim assortiment

Atag VA5113MT volledige inbouw vaatwasser

Productnr.: 2035

Adviesprijs€ 1.329,00
-29%
€ 939,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad * Gezien de huidige marktontwikkelingen is afwijking mogelijk. Wilt u zekerheid bel / app 06-13988068
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

Atag VA5113MT volledige inbouw vaatwasser


Flexibele indeling van de korven

De korven in deze ATAG vaatwassers zijn voorzien van neerklapbare rekjes en/of bordensteunen.

Hierdoor is het mogelijk om de vaatwasser optimaal te beladen. Ruimte nodig voor grotere borden of schalen? Geen probleem! De flexibele indeling van de korven zorgen ervoor dat deze er met gemak inpassen.

Verstelbaarheid van de korven

De bovenkorf van deze ATAG vaatwasser is voor het inladen eenvoudig in hoogte te verstellen. Hierdoor kan er eenvoudig extra ruimte gecreëerd worden. Bij het plaatsen van de bovenkorf in de hoogste stand onstaat er ruimte voor borden tot 31 cm.

In de lage stand biedt de bovenkorf extra ruimte voor glaswerk en/of kommetjes

.Glasbeschermingsfunctie

De glasbeschermingsfunctie zorgt ervoor dat de vaatwasser de juiste reinigingsmethode toepast voor het glaswerk. Een ideale functie voor het correct reinigen van wijnglazen of een volle bovenkorf met glaswerk. Deze ATAG vaatwassers zijn tevens voorzien van soft spikes voor een extra veilige plaatsing van hoge glazen. Deze blijven hierdoor beter op hun plek tijdens het in- en uitrollen van de korf en het reinigen van de vaat.

Intensief standGeef een extra boost tijdens het reinigen van de vaat tijdens het gekozen programma met de intensief stand. Deze addiotnele functie is uitermate geschikt voor hardnekkige etensresten op schalen en borden.

Automatisch programma

Deze vaatwasser denkt met u mee. Met het automatische programma past de vaatwasser zelf de duur en de intensiviteit van het programma aan door middel van de vervuiling in het water. Zo verbruikt de vaatwasser precies genoeg water en energie om de vaat schoon te krijgen.

Status indicatie

Nooit meer midden in een programma de vaatwasser opentrekken om te kijken of deze al klaar is.

Doormiddel van twee kleuren die projecteerd worden op de vloer is het gelijk duidelijk of de vaatwasser klaar is of niet.

Rood is een actieve vaatwasser en groen is een vaatwasser die gereed is.

Automatische deuropening

Na 25 minuten in de droogcyclus gaat de deur van de vaatwasser open. Dit stimuleert de droging van de vaat en bespaart energie.

Het is ook mogelijk om deze functie uit te zetten.

Past in iedere keuken

Deze ATAG vaatwasser is zowel op de grond als op hoogte in te bouwen. Door het schaniersysteem, geïntegreede anti-hevelset en afmetingen kan de vaatwasser vrijwel naadloos worden toegepast op hoogte.

Ook in keukens met lage plinten is dit geen probleem.