• Goedkoop
 • Service
 • Vakkennis
 • Snelle levering
 • Zeer ruim assortiment
 • Goedkoop
 • Service
 • Vakkennis
 • Snelle levering
 • Zeer ruim assortiment

ATAG HI1272S panoramische inductie kookplaat breedte 1070mm Prijs op aanvraag

Productnr.: 1913

Beschrijving

Deze moderne ATAG panorama inductiekookplaat heeft vier kookzones. De kookplaat heeft een twee zones van 21 cm en twee zones van 18 cm. Het maximale vermogen varieert tussen 3.000 W en 3.700 W.

Ervaar het gemak van koken op inductie. De 4 zones op deze kookplaat met slidebediening zijn heel snel warm en zijn na het koken direct weer bijna helemaal afgekoeld. Het is de meest comfortabele en de veiligste manier van koken. De boostfunctie op de kookzones zorgt dat je gerecht extra snel warm wordt. Bovendien zijn alle zones voorzien van een timer met kookwekkerfunctie. Deze prachtige kookplaat is bovendien binnen de kortste keren weer schoon.

A+ INDUCTIETECHNIEK

Hoe beter de kookzone het formaat van de pan herkent, des te hoger de effectiviteit. Op dat punt scoren ATAG inductiekookplaten uit de Magna collectie het hoogst. Waar andere inductietechnieken tussen de 80-90% effectief zijn, haalt Pelgrim wel 93%! Dat biedt u diverse voordelen:

 • Zeer stabiel: u kunt de gerechten goed op temperatuur houden, ook als u veel voedsel toevoegt en voor lange tijd kookt.
 • Snel: de zones zijn effectiever, dus sneller. Zo kookt u 2 liter water wel tot 38% sneller. En met het hoge (boost)vermogen brengt u nog sneller de pan op de gewenste temperatuur.
 • Energiezuinig: door zijn hogere effectiviteit bespaart deze techniek tot wel 35% energie ten opzichte van andere technieken.

ATAG IRIS SLIDE CONTROL® BEDIENING

De juiste warmte op het juiste moment is essentieel voor het slagen van een gerecht. Met ATAG’s unieke Iris Slide Control® kunt u voor elke kookzone het gewenste vermogen instellen. Nauwkeurig, intuïtief en snel, een lichte veeg van de vingertoppen met de klok mee. De led-lampjes onder de Iris Slider geven meteen aan wat er gebeurt. In het midden van de slider wordt de vermogensstand met een cijfer weergegeven. U kunt kiezen uit 12 warmtestanden en daarbovenop nog de supersnelle boost-stand. De Iris Sliders zijn in dezelfde lay-out aangebracht als de kookzones, als het ware een cockpit, waardoor in één oogopslag te zien is welke slider voor welke kookzone is.

DIGITALE TIMERS

Tijd en timing zijn van groot belang voor culinaire hoogstandjes. De inductiekookplaten van ATAG zijn voorzien van digitale timers om de kooktijd te programmeren of de verstreken kookduur af te lezen. Als de ingestelde kooktijd is verstreken, schakelt de kookzone automatisch uit. De timer kan ook als onafhankelijke kookwekker gebruikt worden.


Specificaties

Aangesloten lading (elektrisch)7400 W

Aantal branders/kookzones 4 zone(s)

Aantal elektronische kook zones 4 zone(s)

Aantal vermogenniveau's 13

Boost functie Ja

Breedte 1114 mm

Diepte 412 mm

Grote brander/kookzone 3000 W

Grote brander/kookzone diameter 21 cm

Hoogte 43 mm

Ingebouwd display Ja

Installatie compartiment breedte1070 mm

Installatie compartiment diepte 385 mm

Installatie compartiment hoogte 43 mm

Kastontwerp Ingebouwd

Kinderslot Ja

Kleur van het product Zwart

Kookplaat randen Afgerond

Materiaal pannensteun Glas

Normale brander/kookzone 3000 W

Panherkenning Ja

Reguliere brander/kookzone diameter18 cm

Restwarmte-indicator Ja

Soort bediening Touch

Soort materiaal (bovenkant) Glaskeramiek

Type kookplaat Zone induction hob

Warmhoud functie Ja


5 jaar garantie

Kan door ons vakkundig worden ingebouwd

Onze prijzen liggen tot 40% lager dan de vakhandel!