• Goedkoop
  • Service
  • Vakkennis
  • Snelle levering
  • Zeer ruim assortiment
  • Goedkoop
  • Service
  • Vakkennis
  • Snelle levering
  • Zeer ruim assortiment

Atag CX4695D inbouw oven met magnetron met soft-close systeem NIS 45cm

Productnr.: 1845

Adviesprijs€ 2.149,00
-32%
€ 1.459,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad * Gezien de huidige marktontwikkelingen is afwijking mogelijk. Wilt u zekerheid bel / app 06-13988068
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

Atag CX4695D inbouw oven met magnetron met soft-close systeem NIS 45cm


Soft-close

De deur van het apparaat is voorzien van een soft-close systeem. Dit betekent dat de deur zachtjes dichtgaat (vanaf 20 graden wordt de deur dichtgetrokken). Tussen 20 en 80 graden blijft de deur in de gekozen stand open staan.


Quick-Start

Snel aan de slag met Quick-Start; met één druk op de knop wordt de magnetron gestart op een maximaal vermogen gedurende een halve minuut. Met nog een druk op de knop is de tijdsduur te verlengen.


Aqua Clean

Na het bakken is het fijn als uw oven of magnetron weer in een handomdraai schoon is. Voeg wat water toe en het apparaat weekt het vuil los met het Aqua Clean programma. Het overtollige vocht is eenvoudig met een doekje te verwijderen.


Memory functie

Het kan even experimenteren en zoeken zijn, voor u de perfecte timing en temperatuur voor uw speciale gerechten vindt. En áls u die dan gevonden heeft, kunt u ze gelukkig opslaan en zelfs een eigen naam geven. Zo pakt ‘papa’s pizza’ altijd perfect uit!


Intuïtieve bediening

De intuïtieve bediening van de oven gaat via de massief metalen draaiknoppen links en rechts van het display en de oplichtende toetsen onder het kleuren TFT scherm. Met de linker knop wordt eenvoudig de hoofdfunctie gekozen. Hierdoor is er altijd een overzicht over alle functies en heeft u directe toegang tot de belangrijkste functies. Na het selecteren van de hoofdfunctie wordt het exacte programma gekozen met de rechterknop en vervolgens temperatuur en indien gewenst tijd ingesteld. De rechterknop is een draai-/drukknop. Draaien om de juiste waarde te kiezen, drukken om door te gaan naar de volgende instelling. De toetsen onder het display lichten op al naar gelang deze gebruikt kunnen worden voor een bepaalde instelling. Zo wordt u intuïtief door de bediening geleid.


Automatische programma's

Naast alle mogelijke handmatige instellingen, hebben we voor een aantal populaire gerechten automatische programma’s samengesteld. U kiest het programma uit het menu en het apparaat stelt alles zelf in. Het display toont u de functie, temperatuur en tijd.


Uitvoering ovenruimte inhoud: 50

literMatrixklapdeur (soft-close)

GraphiteBediening 4 inschuifniveaus, voor meerdere gerechtengrafische en tekstuele weergave van tijd, temperatuur en ovenfunctie met afbeeldingen van gerechtendigitale timerintuïtieve bediening door metalen draaiknoppen en interactieve touch control toetsentemperatuur instelbaar per 5 ºC, van 30 - 250 ºCprogrammeerbare bereidingstijd en eindtijd (uitgestelde start)6.0 inch kleuren TFT displaySchoonmaakbaarheid easy clean emaille binnenruimte / gladde ovenwandenAqua Clean schoonmaaksysteem (weekt vuil los)Veiligheid koele ovendeur met

3 glaslagen kinderslot, koelventilator.


Bijzonderheden: inbouw mogelijk in:

Hoge kast, onder werkblad zonder draaiplateau, handig voor vierkante schalen


Toebehoren

1 grillrooster1 glazen bakplaat1 geëmailleerde bakplaat


Technische specificaties

aansluitwaarde: 3000 W45 cm


Hoog Ovenfuncties 127 automatische programma’s2 combinatiestanden:

hetelucht + magnetron

Grote grill + ventilator + magnetron


11 ovenfuncties:

hetelucht, Eco-hetelucht

Grote grill

Grill, grill + ventilator

Onder- en bovenwarmte, onder warmte + ventilator

Onder warmte, onder warmte + hetelucht, bovenwarmte

Pro-roast vermogen magnetron 90 - 1000 W

Geïntegreerde roterende antenne voor de verdeling van de magnetrongolven meerfase koken extra functies: snel voorverwarmen, warmhouden, bordenwarmen en ontdooien Quick-startmemory functiemagnetronvermogen instelbaar op 6 niveaus


Dit product kan vakkundig worden ingebouwd door ons.

5 Jaar garantie na Atag online registratie.